De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Q.P.O. Outdoor. Missie Outdoor en survival in de breedste vorm aan te bieden. Voor iedereen die meer uit de natuur wil halen op vakantie. Het aanleren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Q.P.O. Outdoor. Missie Outdoor en survival in de breedste vorm aan te bieden. Voor iedereen die meer uit de natuur wil halen op vakantie. Het aanleren."— Transcript van de presentatie:

1 Q.P.O. Outdoor

2 Missie Outdoor en survival in de breedste vorm aan te bieden. Voor iedereen die meer uit de natuur wil halen op vakantie. Het aanleren van skills op het gebied van navigeren en overleven staan centraal om de klant maximaal voor te bereiden op de ervaring van zijn leven.

3 Visie Klanten opleiden zodat zij zelfstandig en selfsupporting hun reis kunnen doorlopen. Door goed voorbereid op pad te gaan hoeven zij zich (mentaal) minder druk te maken en zullen ze zich meer 1 voelen met de natuur. Dit komt ten goede aan de beleving.

4 Positionering Niche Zelfstandige ingevulde outdoor ervaring.

5 Vestigingsplaats Apeldoorn centraal gelegen landelijk. Naast de Veluwe, Brink en Orden Sportpark Ordenbos

6 Doelgroep 18+ Neven activiteiten 12+

7 Activiteiten Reizen, trainingen op maat. Neven activiteiten, losse trainingen bijv. bushcraft, kaart en compas, GPS, Eventueel bootcamp en survivalruns ernaast


Download ppt "Q.P.O. Outdoor. Missie Outdoor en survival in de breedste vorm aan te bieden. Voor iedereen die meer uit de natuur wil halen op vakantie. Het aanleren."

Verwante presentaties


Ads door Google