De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie."— Transcript van de presentatie:

1 PSV - NAC

2 Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie van PSV een dikke Mercedes uitkiezen, dus buiten het stadion staat het gebruikelijk vol met dure Mercedesen.

3 Freo Shirtsponsor van PSV, naam staat groot vermeld op de achterkant van de spelers. Ook onderhouden mensen van Freo het veld in de rust

4 Philips Al vanaf het begin de belangrijkste sponsor van PSV, (Philips Sport Vereniging, Philips Stadion etc.) Naast al deze grote dingen zijn er ook ‘kleinere’ dingen waarmee Philips aanwezig is, bijvoorbeeld de grote TV’s en de verlichting.

5 BAM Betrokken bij veel verbouwingen rondom PSV. Komt vaak voorbij op de borden langs het veld.

6 Bavaria Vaste bierleverancier in het stadion. Reclames op tv, maar ook op de borden. Vaak samen met acties (bij 3 kratten bavaria kreeg je 2 PSV bierglazen)


Download ppt "PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie."

Verwante presentaties


Ads door Google