De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SEEN “Sponsor Eens Een Notebook”. Wat? Notebook Probleem: voor studenten moeilijk te bekostigen Oplossing: verkoop van de vrije oppervlakte van de achterkant.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SEEN “Sponsor Eens Een Notebook”. Wat? Notebook Probleem: voor studenten moeilijk te bekostigen Oplossing: verkoop van de vrije oppervlakte van de achterkant."— Transcript van de presentatie:

1 SEEN “Sponsor Eens Een Notebook”

2 Wat? Notebook Probleem: voor studenten moeilijk te bekostigen Oplossing: verkoop van de vrije oppervlakte van de achterkant van mijn scherm voor reclame, sponsoring

3 Uw voordelen • U sponsort een goed doel Reclame op notebook: • U bereikt een jong publiek • Mobiele publiciteit • Voor een lange duur • Goedkoop • U bepaalt zelf de prijs (vanaf €100)

4 U sponsort een goed doel Dit door de productie van een laptop die met donaties aan de kinderen verdeelt wordt.laptop Bij het 3 de bod is de aankoop van een notebook voor hen een feit, en dit zo verder bij iedere 3 de bod. Minimum de helft van uw gesponsorde bedrag gaat naar het “one laptop per child” project.one laptop per child Dit is een organisatie die ijvert voor het beschikbaar stellen van informatica materiaal aan kinderen in de derde wereld, iets wat daar tot nu toe onbereikbaar was.

5 U bereikt een jong publiek De PC wordt voornamelijk gebruikt op school,in de jeugdbeweging, bij vrijwillig ontwerpwerk en op de trein. Dit zorgt voor een uniek contact met jongeren ideaal voor bedrijven die zich bevinden op markt voor deze leeftijdsklasse. Voordelen notebook sponsoring

6 Mobiele publiciteit Het woord notebook verklaart op zich al een beetje de titel. Overal waar er met de notebook gewerkt word is ook de publiciteit zichtbaar. Dit van school en presentaties tot jeugdbeweging familie en nog veel meer... School Jeugdbeweging Vrienden Familie Lange periode Vast Korte periode Duur Niet selectief

7 Prijs/duur verhouding Zoals op vorige slide te zien was, biedt dit concept een langere periode van publiciteit aan dan conventionele reclame. In dit geval minimum 5 jaar lang en dit voor een eenmalig bedrag. De bijhorende prijs (€100<) is voor zo een periode dan ook uitzonderlijk laag. Dit doordat het in dit geval gaat om een eenmalige kost (aankoop van de notebook). Er is dus ook geen maandelijkse,jaarlijkse vernieuwing van overeenkomsten nodig. Uw naam en logo staan ook minimum 1 jaar op de site.

8 U bepaalt zelf de prijs Publiciteitsplaats heeft U al vanaf 100 euro! U kiest zelf het bedrag,hoe hoger het bedrag hoe meer plaats Uw publiciteit mag innemen en hoe meer geld er voor het olpc goede doel beschikbaar is.olpc Indien u dat wenst kan u ook de plaats kiezen. Als U bij 1 van de 2 hoogste bieders bent komt U als enigste eveneens op een zijde van de beschermhoes te staan. Dit is ongeveer 36 cm x 28 cm extra ! Uw aankoop resulteert ook automatisch in een vermelding (met logo en/of naam) op de voorpagina van de site.

9 Bestelling/betaling Een plaatsje bestellen kan U simpelweg via het online invulformulier, email of door een fax. U geeft simpelweg het bedrag aan waarvoor U een plaatsje wil reserveren. U krijgt zo snel mogelijk een bericht terug met de beschrijving van uw advertentie plaats horende bij Uw bedrag + de minimale voorwaarden.invulformulieremail Indien U met dit alles akkoord gaat gelieve dit te melden en uw logo of naam die U wilt vertonen bij te voegen. Daarna stuur ik U de betalingsgegevens door,mochten er eventueel problemen opgedoken zijn met uw logo of naam meld ik dit ook. Betalen kan via overschrijving of Paypal ®. Zodra de betaling ontvangen is wordt uw betalingsbewijs opgestuurd per post of email.

10 Vragen,onduidelijkheden? Indien U vragen heeft of iets onduidelijk zou zijn, aarzel dan niet en stuur een mail naar sponsor.eens.een.notebook@gmail.com sponsor.eens.een.notebook@gmail.com Site: http://seen.awardspace.com Indien U dit wenst is telefonisch contact ook mogelijk. Alvast bedankt!


Download ppt "SEEN “Sponsor Eens Een Notebook”. Wat? Notebook Probleem: voor studenten moeilijk te bekostigen Oplossing: verkoop van de vrije oppervlakte van de achterkant."

Verwante presentaties


Ads door Google