De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie nieuwe media Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Presentatie Nieuwe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie nieuwe media Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Presentatie Nieuwe."— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie nieuwe media Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Presentatie Nieuwe media

2 Inhoud Narrowcasting Kenniscafe Podcast Mobiel Internet RSS Narrowcasting Kenniscafe Podcast Mobiel Internet RSS Inhoud

3 Narrowcasting; Wat is het? Digitale schermen die een boodschap verkondigen Richt zich op een kleine doelgroep Je kunt zelf bepalen wat je wilt laten zien Digitale schermen die een boodschap verkondigen Richt zich op een kleine doelgroep Je kunt zelf bepalen wat je wilt laten zien

4 Relevante informatie Content is makkelijk te veranderen Biedt informatie op verschillende plaatsen tegelijk Relevante informatie Content is makkelijk te veranderen Biedt informatie op verschillende plaatsen tegelijk Wat zijn de voordelen?

5 Relevantie informatie per afdeling laten zien Versterkt het ‘wij’ gevoel binnen een bedrijf Relevantie informatie per afdeling laten zien Versterkt het ‘wij’ gevoel binnen een bedrijf Functies binnen de interne communicatie:

6 Schermen bij de receptie Schermen in de kantine en koffiezetapparaat Schermen bij de receptie Schermen in de kantine en koffiezetapparaat Voorbeelden:

7 Kenniscafe; Wat is het? Online platform voor social networking en kennisdeling Gericht op middelgrote en grote organisaties Een soort zakelijk “hyves” netwerk Online platform voor social networking en kennisdeling Gericht op middelgrote en grote organisaties Een soort zakelijk “hyves” netwerk

8 Informatie in het bedrijf publiekelijk maken bedrijfsidentiteit onderhouden en op bouwen Vervanging of aanvulling op het intranet Meer werknemers sociaal met elkaar in contact Meer online kennis en betrokkenheid van werknemers. Informatie in het bedrijf publiekelijk maken bedrijfsidentiteit onderhouden en op bouwen Vervanging of aanvulling op het intranet Meer werknemers sociaal met elkaar in contact Meer online kennis en betrokkenheid van werknemers. Wat zijn de voordelen?

9 Als toevoeging op de interne communicatie. Als ondersteuning voor het intranet Werknemers meer betrekken bij het bedrijf Als toevoeging op de interne communicatie. Als ondersteuning voor het intranet Werknemers meer betrekken bij het bedrijf Functies binnen de interne communicatie:

10 Medewerkers van de TEZ krijgen een eigen forum op kenniscafe Voorbeeld:

11 Het online beluisteren van audiobestanden. Je kunt het beluisteren op iPod, PC, Mobiele telefoon Het is mogelijk om je op een onderwerp te abboneren Het online beluisteren van audiobestanden. Je kunt het beluisteren op iPod, PC, Mobiele telefoon Het is mogelijk om je op een onderwerp te abboneren Podcasting; wat is het?

12 Op ieder moment van de dag kun je beluisteren wat je wilt Je kunt je ergens op abboneren, je beluistert dus alleen wat jij belangrijk vind Goedkoop Op ieder moment van de dag kun je beluisteren wat je wilt Je kunt je ergens op abboneren, je beluistert dus alleen wat jij belangrijk vind Goedkoop Wat zijn de voordelen?

13 Iedereen is up-to-date over het bedrijf Het versterkt het ‘wij’ gevoel Iedereen is up-to-date over het bedrijf Het versterkt het ‘wij’ gevoel Functies binnen de interne communicatie:

14 Online radioprogramma voor het personeel Voorbeeld Podcast van de Postbank Online radioprogramma voor het personeel Voorbeeld Podcast van de Postbank Voorbeelden:

15 Mobiel internet; Wat is het? Internet op de mobiele telefoon. ± 19% van de Nederlanders gebruikt momenteel mobiel internet Bijna geen verschil meer met een vaste internetverbinding Internet op de mobiele telefoon. ± 19% van de Nederlanders gebruikt momenteel mobiel internet Bijna geen verschil meer met een vaste internetverbinding

16 Snel en mobiel alle online informatie Altijd en overal op de hoogte Online kennis mobiel binnen handbereik Snel en mobiel alle online informatie Altijd en overal op de hoogte Online kennis mobiel binnen handbereik Wat zijn de voordelen?

17 Snel werkinformatie vinden, bijvoorbeeld dienstregeling van collega’s Functies binnen de interne communicatie:

18 Werknemers kunnen ten alle tijden online kennis van bijvoorbeeld het intranet van de TEZ raadplegen. Voorbeelden:

19 RSS; Wat is het? Really Simple Syndication. Een technisch hulpmiddel waarmee iemand zich op de vernieuwingen van een website kan abonneren (nieuws) RSS-bestanden worden gegenereerd door de publicatiesoftware Om RSS feeds te lezen is aparte software nodig. Betaald of niet betaald RSS Uitgelegd Really Simple Syndication. Een technisch hulpmiddel waarmee iemand zich op de vernieuwingen van een website kan abonneren (nieuws) RSS-bestanden worden gegenereerd door de publicatiesoftware Om RSS feeds te lezen is aparte software nodig. Betaald of niet betaald RSS Uitgelegd

20 Snel en gericht op de hoogte blijven van het actuele aanbod in een bepaald interessegebied Minder internetsurf- en zoektijd Snel en gericht op de hoogte blijven van het actuele aanbod in een bepaald interessegebied Minder internetsurf- en zoektijd Wat zijn de voordelen?

21 Binnen bedrijven kunnen RSS feeds aangeboden worden aan de werknemers. (nieuwsheadlines) zo blijft iedereen op de hoogte Functies binnen de interne communicatie:

22 Op het intranet RSS-feeds plaatsen over bijvoorbeeld het Jaarplan, notulen van vergaderingen etc. Voorbeelden:


Download ppt "Presentatie nieuwe media Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Paul Koole Rens de Graaff Amber Wijngaard Tim Versluijs Presentatie Nieuwe."

Verwante presentaties


Ads door Google