De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken."— Transcript van de presentatie:

1 Het kost niets om dit te lezen...

2 het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde

3 Een kleine tekst die je doet nadenken. Lees. Het neemt maar twee minuten in beslag en doet je deugd ! (lezen tot het einde) Een kleine tekst die je doet nadenken. Lees. Het neemt maar twee minuten in beslag en doet je deugd ! (lezen tot het einde)

4 waar gebeurd verhaaltje: Mijn vriend opende de lade van de commode van zijn vrouw en nam er een klein waar gebeurd verhaaltje: Mijn vriend opende de lade van de commode van zijn vrouw en nam er een klein

5 pakje uit, ingepakt in zijde.

6 Dit, zei hij, is geen gewoon pakje, het is lingerie. Dit, zei hij, is geen gewoon pakje, het is lingerie.

7 Hij gooide het papier weg en bekeek de zijde en de strik. Hij gooide het papier weg en bekeek de zijde en de strik.

8 Ik heb dit gekocht de eerste keer dat we naar New York gingen, 8 of 9 jaar geleden, maar ze heeft het nooit gebruikt. Ik heb dit gekocht de eerste keer dat we naar New York gingen, 8 of 9 jaar geleden, maar ze heeft het nooit gebruikt.

9 Ze wilde het bewaren voor een speciale gelegenheid. En ik denk dat het nu wel het juiste moment is. Ze wilde het bewaren voor een speciale gelegenheid. En ik denk dat het nu wel het juiste moment is.

10 Hij naderde het bed en legde het pakje bij de rest van de zaken die de begrafenisondernemers mee zouden nemen. Hij naderde het bed en legde het pakje bij de rest van de zaken die de begrafenisondernemers mee zouden nemen.

11 Zijn vrouw was net overleden. Zijn vrouw was net overleden.

12 Terwijl hij zich naar mij toe draaide, zei hij: "Bewaar niets voor een speciale gelegenheid, want iedere dag dat je leeft is een speciale gelegenheid! Terwijl hij zich naar mij toe draaide, zei hij: "Bewaar niets voor een speciale gelegenheid, want iedere dag dat je leeft is een speciale gelegenheid!

13 Ik denk steeds aan deze woorden. Ze hebben mijn leven veranderd. Ik denk steeds aan deze woorden. Ze hebben mijn leven veranderd.

14 Tegenwoordig lees ik veel meer dan vroeger en ben ik minder aan het poetsen. Ik ga op mijn terras zitten en geniet van het uitzicht zonder acht te slaan op het onkruid in mijn tuin. Tegenwoordig lees ik veel meer dan vroeger en ben ik minder aan het poetsen. Ik ga op mijn terras zitten en geniet van het uitzicht zonder acht te slaan op het onkruid in mijn tuin.

15 Ik breng veel meer tijd door met familie en vrienden en veel minder op het werk!

16 Ik heb begrepen dat het leven een samenspel is van ervaringen die je moet appreciëren. Ik heb begrepen dat het leven een samenspel is van ervaringen die je moet appreciëren.

17 Vanaf nu spaar ik niets meer. Vanaf nu spaar ik niets meer.

18 Ik gebruik alle dagen mijn kristallen glazen en doe mijn nieuwe jas aan om naar de supermarkt te gaan als ik daar zin in heb.

19 Ik bewaar mijn lekkerste parfum niet meer voor de feestdagen. Ik doe hem op als ik daar zin in heb. Ik bewaar mijn lekkerste parfum niet meer voor de feestdagen. Ik doe hem op als ik daar zin in heb.

20 Zinnen als « op een dag » en « één dezer dagen » raken stilaan verbannen uit mijn woordenschat. Zinnen als « op een dag » en « één dezer dagen » raken stilaan verbannen uit mijn woordenschat.

21 Als iets de moeite waard is, wil ik het zien, beluisteren, maar vooral wil ik het NU doen. Als iets de moeite waard is, wil ik het zien, beluisteren, maar vooral wil ik het NU doen.

22 Ik ben niet helemaal zeker wat de vrouw van mijn vriend zou gedaan hebben, als ze geweten had dat ze er morgen niet meer zou zijn. (Morgen, een begrip dat we allemaal veel te licht opnemen) Ik ben niet helemaal zeker wat de vrouw van mijn vriend zou gedaan hebben, als ze geweten had dat ze er morgen niet meer zou zijn. (Morgen, een begrip dat we allemaal veel te licht opnemen)

23 Ik denk dat ze haar familie en intieme vrienden gebeld zou hebben, misschien wel naar enkele oude vrienden zou zijn gegaan om vrede te sluiten of zich te verontschuldigen voor een akkefietje in het verleden.

24 Ik hou ervan om te denken dat ze Chinees zou zijn gaan eten (haar lievelingskeuken). Ik hou ervan om te denken dat ze Chinees zou zijn gaan eten (haar lievelingskeuken).

25 Het zijn die kleine zaken die op mijn zenuwen zouden werken als ik wist dat mijn uren geteld waren. Het zijn die kleine zaken die op mijn zenuwen zouden werken als ik wist dat mijn uren geteld waren.

26 Het zou danig op mijn zenuwen werken om te weten dat ik oude vrienden, waar ik nog contact mee moest nemen, niet meer zou bereiken (één dezer dagen).

27 Ongerust over de brieven die ik niet heb geschreven, waar ik nochtans de intentie toe had. Eén dezer dagen.

28 Ongerust over het niet genoeg gezegd te hebben tegen mijn dierbaren, hoeveel ik wel van hen hou. Ongerust over het niet genoeg gezegd te hebben tegen mijn dierbaren, hoeveel ik wel van hen hou.

29 Nu stel ik niets meer uit of af. En bewaar niets meer wat geluk of lach kan toedragen aan ons leven. Nu stel ik niets meer uit of af. En bewaar niets meer wat geluk of lach kan toedragen aan ons leven.

30 Ik zeg tegen mezelf dat elke dag speciaal is. Iedere dag, ieder uur, iedere minuut is speciaal …

31 Ik heb deze mail ontvangen. Ik geef daar normaal nooit gevolg aan, maar nu heb ik een vervloekt goede reden (die ik met jullie allen wil delen) Ik heb deze mail ontvangen. Ik geef daar normaal nooit gevolg aan, maar nu heb ik een vervloekt goede reden (die ik met jullie allen wil delen)

32 Fijne dag nog, groetjes Droomster ! Fijne dag nog, groetjes Droomster !


Download ppt "Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken."

Verwante presentaties


Ads door Google