De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend.

3

4

5

6

7 Na het verlies van beide ouders was deze orang-oetan pas 3 jaar oud. Hij was zo depressief dat hij weigerde om iets te eten en hij reageerde niet goed op de behandeling. Dierenartsen in de dierentuin voelden dat hij niet meer wilden leven. Bij toeval werd er een zieke zwerfhond aangetroffen in de omgeving van de dierentuin. In de behandelkamer kwam er een onvoorziene ontmoeting tot stand. Sinds die tijd zijn het onafscheidelijke vrienden. Na het verlies van beide ouders was deze orang-oetan pas 3 jaar oud. Hij was zo depressief dat hij weigerde om iets te eten en hij reageerde niet goed op de behandeling. Dierenartsen in de dierentuin voelden dat hij niet meer wilden leven. Bij toeval werd er een zieke zwerfhond aangetroffen in de omgeving van de dierentuin. In de behandelkamer kwam er een onvoorziene ontmoeting tot stand. Sinds die tijd zijn het onafscheidelijke vrienden.

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Als gevolg van orkaan Hanna werden in South Carolina twee moederloze witte tijgertjes gered. Ze kwamen in contact met Anjana, een chimpansee, die gescheiden van zijn moeder leeft. Anjana speelt niet alleen met ze, maar hij helpt ook om hen flesvoeding te geven..... Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Als gevolg van orkaan Hanna werden in South Carolina twee moederloze witte tijgertjes gered. Ze kwamen in contact met Anjana, een chimpansee, die gescheiden van zijn moeder leeft. Anjana speelt niet alleen met ze, maar hij helpt ook om hen flesvoeding te geven..... Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 Herinneringen aan Bambi en Stampertje.

27

28

29

30

31

32

33

34

35 EINDE


Download ppt "Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend. Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A. heeft een speciale vriend."

Verwante presentaties


Ads door Google