De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Psalm 101 Vers 1 Ik wil, H EER, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen. Aan U, H EER, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Psalm 101 Vers 1 Ik wil, H EER, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen. Aan U, H EER, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang."— Transcript van de presentatie:

1 Psalm 101 Vers 1 Ik wil, H EER, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen. Aan U, H EER, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang.

2 Psalm 101 Vers 2 Ik let op reine harten, rechte daden, H EER, wanneer komt Gij tot mij in genade? Dan leef ik met de mijnen voor altijd in zuiverheid.

3 Psalm 101 Vers 3 Onrecht en schande, afval van den H ERE, ik haat het, ja ik zal het van mij weren. Ik wil niet kennen wie zijn boze hart in 't kwaad verwart.

4 Psalm 101 Vers 4 Verdelgen zal ik uit het land de kwaden, die heimelijk hun naasten durven smaden, in wier verharde hart de trots gebiedt, ik duld hen niet.

5 Psalm 101 Vers 5 Al wie zich rein van hart en handen tonen, zullen mij dienen, mogen bij mij wonen, terwijl ik toornig de bedriegers wijs uit mijn paleis.

6 Psalm 101 Vers 6 Geen goddelozen zijn voor mij verborgen. Ik zetel ten gerichte elke morgen. Ik delg de bozen uit, dat Sion zij van onrecht vrij.

7 Picto’s die gebruikt kunnen worden.


Download ppt "Psalm 101 Vers 1 Ik wil, H EER, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen. Aan U, H EER, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang."

Verwante presentaties


Ads door Google