De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het oude Egypte Door Robin en Kristof. Inhoudstabel De goden: De goden: Handelaars: Handelaars: Schatten: Schatten:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het oude Egypte Door Robin en Kristof. Inhoudstabel De goden: De goden: Handelaars: Handelaars: Schatten: Schatten:"— Transcript van de presentatie:

1 Het oude Egypte Door Robin en Kristof

2 Inhoudstabel De goden: De goden: Handelaars: Handelaars: Schatten: Schatten:

3 De god Ra Dit is de god Ra. Dit is de god Ra. Hij is de god van de zon. Hij is de god van de zon. Zijn hoofd heeft de vorm van een adelaar. Zijn hoofd heeft de vorm van een adelaar. Hij is de hoofdgod. Hij is de hoofdgod.

4 De god Anubis Dit is de god Anubis Dit is de god Anubis Zijn hoofd heeft de vorm van een hond. Zijn hoofd heeft de vorm van een hond. Hij heeft altijd een staf bij. Hij heeft altijd een staf bij.

5 De handelaars Er waren verschillende handelaars zoals: Er waren verschillende handelaars zoals: kruideniers,linnenverkopers enz kruideniers,linnenverkopers enz Ze verdienden goed hun brood. Ze verdienden goed hun brood.

6 Schatten Egyptenaren dachten Egyptenaren dachten Dat farao’s goden werden daardoor legden ze schatten in de piramide om hen te gedenken. Dat farao’s goden werden daardoor legden ze schatten in de piramide om hen te gedenken.

7 Dit is een schat van het ouden Egypte. Dit is een schat van het ouden Egypte. Het gouden hoofd van de farao Toetanchamon. Het gouden hoofd van de farao Toetanchamon. Hij is gestorven op 17 jarige leeftijd. Hij is gestorven op 17 jarige leeftijd.


Download ppt "Het oude Egypte Door Robin en Kristof. Inhoudstabel De goden: De goden: Handelaars: Handelaars: Schatten: Schatten:"

Verwante presentaties


Ads door Google