De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het oude Egypte DOOR STEFANIE EN TESSA. INHOUDTABEL De goden van het oude Egypte. De goden van het oude Egypte. De jongste farao. De jongste farao. De.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het oude Egypte DOOR STEFANIE EN TESSA. INHOUDTABEL De goden van het oude Egypte. De goden van het oude Egypte. De jongste farao. De jongste farao. De."— Transcript van de presentatie:

1 Het oude Egypte DOOR STEFANIE EN TESSA

2 INHOUDTABEL De goden van het oude Egypte. De goden van het oude Egypte. De jongste farao. De jongste farao. De kaart van Egypte. De kaart van Egypte. De kaart van de Nijl. De kaart van de Nijl. De handel in Egypte. De handel in Egypte. Het voedsel in Egypte. Het voedsel in Egypte.

3 De jongste farao Toetanchamon is een van de jongste farao’s

4 De kaart van Egypte Egypte is een van de warmste landen. Egypte is een van de warmste landen.

5 De kaart van de Nijl. Het oranje is het opper Egypte. en daarna is het blauwe streepje de Nijl.

6 De handel bestond vooral uit ruilhandel. De handel bestond vooral uit ruilhandel. Ze ruilden vooral met graan,papyrus,…voor ceder,koper,ivoor,… Ze ruilden vooral met graan,papyrus,…voor ceder,koper,ivoor,… De handel in Egypte.

7 De goden Er waren verschillende goden zo als :Anoebis, De Zonnegod Ra en ook de geneesheer het was ook een belangrijke man. en ook de geneesheer het was ook een belangrijke man.

8 Het voedsel in Egypte Het voedsel dat ze daar eten is vooral maïs.


Download ppt "Het oude Egypte DOOR STEFANIE EN TESSA. INHOUDTABEL De goden van het oude Egypte. De goden van het oude Egypte. De jongste farao. De jongste farao. De."

Verwante presentaties


Ads door Google