De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

3H1 WHTSNXT?. Groep 1

Verwante presentaties


Presentatie over: "3H1 WHTSNXT?. Groep 1"— Transcript van de presentatie:

1 3H1 WHTSNXT?

2 Groep 1 http://www.youtube.com/watch?v=tWTA8PviK98&feature=youtu.be

3 Groep 2

4 Groep 3

5 Groep 4

6

7 Evaluatie van de lessen Het aantal lessen had minder mogen zijn, bijvoorbeeld 4 lessen in totaal met meerdere bronnen tegelijk De link met het vak tekenen (nut) was niet duidelijk genoeg (misschien wel na de evaluatie?) Beeldende samenwerking was leuk om te doen, maar de groepjes moeten niet te groot zijn Bij dit soort opdrachten moet je veel nadenken, meer dan bij een van tevoren gestelde opdracht (zoals teken een portret) De dag in de projectweek mag meer op de activiteit gericht zijn, minder op verder werken aan wat je in de les normaal al doet Evaluatieformulieren worden te vaak niet goed ingevuld, hoe voorkom je dit? Procesgericht werken? Eigen keuzes maken? Eigen inbreng? …toevoegingen?

8 Wat heb je geleerd? Samenwerken aan beeldend werk (overleg, keuzes maken, nieuwe ideeën) Gebruik maken van huis, tuin en keukenmaterialen Hoe een weblog werkt (wordt veel op HBO’s gebruikt!) Reflecteren op de groep per les met de formulieren Niet een van tevoren bedacht eindwerkstuk maken (het staat nog niet vast) Voeg toe! … …

9 Nieuwe opdracht: spelen met stijlen Wat nemen we mee uit whtsnxt?  je mag werken met materialen naar keuze  je mag zelf een bron uitkiezen  je mag samenwerken, mits er een eigen beeldend werk ontstaat  je maakt een eigen plan van aanpak; over 4 lessen starten we weer met een andere opdracht!  zorg dus zelf voor de nodige motivatie, inspiratie en variatie binnen deze opdracht, je hebt het zelf in de hand!


Download ppt "3H1 WHTSNXT?. Groep 1"

Verwante presentaties


Ads door Google