De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verdienmodel Hrieps festival

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verdienmodel Hrieps festival"— Transcript van de presentatie:

1 Verdienmodel Hrieps festival
Rosalie Blok Verdienmodel Hrieps festival

2 Wat is Hrieps?

3 Hrieps Ik was nog nooit eerder naar Hrieps geweest. Hrieps is in het Zeeuwse dorp Grijpskerke, wat ligt in Walcheren. Het leek me wel eens leuk om daar heen te gaan, een totaal ander soort festival als waar ik normaal heen ga. Ik vind de band Surrender ook wel leuk, dus dat was ook tof om die dan gelijk weer te zien. Dit jaar was er een XXL versie, op een ander terrein en meer podia, etc. Dit jaar was het de 19e editie van Hrieps en vond plaats op zaterdag 27 april De line-up van deze dag is te zien op de poster .

4 Hrieps verdienmodel Hoe komt Hrieps aan haar inkomsten? 1. Inkomsten uit kaartverkoop Voorverkoop 18 euro Aan de deur 25 euro Er zijn zo’n 3000 man gekomen. Dus 2000 x 18 = euro 1000 x 25 = euro. Totaal uit kaartverkoop: euro

5 Hrieps verdienmodel 2. Drankverkoop Eén consumptie kostte 1,60 euro. Dit lijkt niet veel maar het publiek dat op dit festival af komt drink heel veel. Bovendien wordt er ook heel veel met bier gegooid. Dus dan haalt men ook meer consumpties. Ik heb geen cijfers van het aantal verkochte consumpties.

6 Hrieps verdienmodel 3. Eetkramen Er stonden op het festival ook een aantal eetkramen. Deze moeten een bedrag betalen om om het festival te mogen staan. Hier haalt de organisatie ook geld uit.

7 Hrieps verdienmodel 4. Merchandise Er zijn verschillende merchandise van Hrieps festival. Shirts, hoedjes, etc. Hier halen ze dus ook nog geld uit.

8 Hrieps verdienmodel 5. Sponsoren

9 Hrieps verdienmodel Sponsoren

10 Hrieps Dat was in het kort hoe Hrieps aan haar geld komt. Ik vond het een leuk festival, heel veel boeren, heel veel bier over me heen en leuke, gezellig muziek. Een leuke ervaring. Ik vind het mooi om te zien dat zoiets in Zeeland wel gewoon kan. En dat de mensen uit de organisatie dit organiseren.


Download ppt "Verdienmodel Hrieps festival"

Verwante presentaties


Ads door Google