De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De schepping van de mens 1 Genesis 3. 2 Hoe kan ik, als christen, Genesis 3 een zinvolle plek geven in mijn leven in deze wereld?

Verwante presentaties


Presentatie over: "De schepping van de mens 1 Genesis 3. 2 Hoe kan ik, als christen, Genesis 3 een zinvolle plek geven in mijn leven in deze wereld?"— Transcript van de presentatie:

1 De schepping van de mens 1 Genesis 3

2 2 Hoe kan ik, als christen, Genesis 3 een zinvolle plek geven in mijn leven in deze wereld?

3 3 Genesis 3 Het kwade 1.Is er

4 4 Genesis 3 Het kwade 1.Is er 2.Komt van de duivel

5 5 Genesis 3 Het kwade 1.Is er 2.Komt van de duivel 3. Is zichtbaar in de natuur (aarde vervloekt)

6 6 Genesis 3 Het kwade 1.Is er 2.Komt van de duivel 3. Is zichtbaar in de natuur (aarde vervloekt) 4. Is zichtbaar bij de mens (pijn met bevallen, zwoegen op werk)

7 7 Genesis 3 Het kwade 1.Is er 2.Komt van de duivel 3. Is zichtbaar in de natuur (aarde vervloekt) 4. Is zichtbaar bij de mens (pijn met bevallen, zwoegen op werk) 5.Is zichtbaar in menselijke relaties (heersen van de een over de ander)

8 8 Genesis 3 Het goede 1.Is er

9 9 Genesis 3 Het goede 1.Is er 2.Komt van God

10 10 Genesis 3 Het goede 1.Is er 2.Komt van God 3.Is zichtbaar in de natuur (schepping)

11 11 Genesis 3 Het goede 1.Is er 2.Komt van God 3.Is zichtbaar in de natuur (schepping) 4. Is zichtbaar in wat God doet (mensen opzoeken)

12 12 Genesis 3 Het goede 1.Is er 2.Komt van God 3.Is zichtbaar in de natuur (schepping) 4. Is zichtbaar in wat God doet (mensen opzoeken) 5.Is zichtbaar in Wie God is (regie)

13 13 Genesis 3 Hoe kan ik als christen Genesis 3 een zinvolle plek geven in mijn leven? Het kwade is er, komt van de duivel, is zichtbaar in de natuur, is zichtbaar bij de mens en is zichtbaar in menselijke relaties. Het goede is er, komt van God, is zichtbaar in de natuur, is zichtbaar in wat God doet en is zichtbaar in Wie God is.

14 14 Genesis 3 Als gelovige, als christen, weet ik mij betrokken bij de vijandschap tussen goed en kwaad en door het geloof sta ik aan de kant van het goede en vind ik rust en vreugde in de regering van God in deze wereld door Christus Jezus, onze Heer.


Download ppt "De schepping van de mens 1 Genesis 3. 2 Hoe kan ik, als christen, Genesis 3 een zinvolle plek geven in mijn leven in deze wereld?"

Verwante presentaties


Ads door Google