De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Thema : Een volle voederbak. Met de geboorte van Jezus Christus Gods zoon ligt de voederbak vol. De leegte is verdwenen en de dood is overwonnen. De verlosser.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Thema : Een volle voederbak. Met de geboorte van Jezus Christus Gods zoon ligt de voederbak vol. De leegte is verdwenen en de dood is overwonnen. De verlosser."— Transcript van de presentatie:

1

2 Thema : Een volle voederbak. Met de geboorte van Jezus Christus Gods zoon ligt de voederbak vol. De leegte is verdwenen en de dood is overwonnen. De verlosser is gekomen, Jezus zelf is het brood. Later zegt Hij dat ook : Ik ben het brood dat leven geeft. Wie in Mij gelooft krijgt nooit meer honger, maar wordt verzadigd met Gods goedheid en genade. Dit brood komt uit Betlehem ( het broodhuis). Daar begint de genade, daar worden wij verlost. Daar is overvloed. Jezus zelf is het brood dat velen zal voeden en verlossing zal schenken.

3

4

5 Het Lied wordt eerst voorgezongen door het zang groepje. De tekst en de muziek staan dan op de beamer. Gelijk in de maat gaan we dit lied nog een keer zingen. Nu zingen we als gemeente samen met het zanggroepje met muziekbegeleiding. De tekst staat op de beamer.

6 Een lichtje aan de horizon Als de herberg voor jou dicht blijft en je moet rusten in een stal, en het Kindje wordt geboren, dat de mensen redden zal, als de wereld roept om vrede om een wereld zonder pijn, blijkt dat kindje steeds een lichtje aan de horizon te zijn.

7 Refrein: Ja, dat zeggen al die prachtige verhalen die wij hier mogen lezen, mogen horen. Onder de vleugels van het oude Betlehem Wordt keer op keer weer nieuwe hoop geboren. Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer © 2012 Schröder & Busser / Celmar Music

8 Een lichtje aan de horizon (allen) Als de herberg voor jou dicht blijft en je moet rusten in een stal, en het Kindje wordt geboren, dat de mensen redden zal, als de wereld roept om vrede om een wereld zonder pijn, blijkt dat kindje steeds een lichtje aan de horizon te zijn.

9 Refrein: Ja, dat zeggen al die prachtige verhalen die wij hier mogen lezen, mogen horen. Onder de vleugels van het oude Betlehem Wordt keer op keer weer nieuwe hoop geboren. Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer © 2012 Schröder & Busser / Celmar Music

10


Download ppt "Thema : Een volle voederbak. Met de geboorte van Jezus Christus Gods zoon ligt de voederbak vol. De leegte is verdwenen en de dood is overwonnen. De verlosser."

Verwante presentaties


Ads door Google