De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerst 2010 Micha 5: 1-4a Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein voor iedereen. Uit jou komt een herder voort, bekleed met macht van de Heer, Hij brengt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerst 2010 Micha 5: 1-4a Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein voor iedereen. Uit jou komt een herder voort, bekleed met macht van de Heer, Hij brengt."— Transcript van de presentatie:

1 Kerst 2010 Micha 5: 1-4a Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein voor iedereen. Uit jou komt een herder voort, bekleed met macht van de Heer, Hij brengt vrede.

2

3 Betlehem, te klein, maar je naam betekent: “Huis van het brood”. Hij die uit jou voortkomt is eeuwig brood voor ons allen.

4 Daarom heeft de broodmand een broodrand, als teken van het eeuwig brood. Onze Verlosser, als mens geboren, als Zoon van God gegeven.

5 Stralende witte bloemen als een kiem vol belofte voor deze aarde en ons mensen. Christus is geboren, hij is onze vrede.

6 Hij is onze Herder, Hij leidt ons en heeft voor ons geleden. Hij wijst de weg naar de eeuwige vrede. Hoor Zijn stem!

7


Download ppt "Kerst 2010 Micha 5: 1-4a Uit jou, Betlehem in Efrata, te klein voor iedereen. Uit jou komt een herder voort, bekleed met macht van de Heer, Hij brengt."

Verwante presentaties


Ads door Google