De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tweede adventszondag 8 december 2013 Micha 5: 1-3 Betlehem uit jou komt de belofte voort. De vrouw wordt zwanger en zal baren, hij die als herder bekleed.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tweede adventszondag 8 december 2013 Micha 5: 1-3 Betlehem uit jou komt de belofte voort. De vrouw wordt zwanger en zal baren, hij die als herder bekleed."— Transcript van de presentatie:

1 Tweede adventszondag 8 december 2013 Micha 5: 1-3 Betlehem uit jou komt de belofte voort. De vrouw wordt zwanger en zal baren, hij die als herder bekleed is met de macht van de Heer.

2 Lukas 1: 39- 45 Elisabet begroette Maria en zei vervuld van de Heilige Geest: “Gelukkig is zij die geloofd heeft dat de woorden van de Heer in vervulling zullen gaan”.

3

4 Elisabet en Maria profeteren beiden over de belofte van de komst van de Messias, die spoedig in vervulling zal gaan.

5 De twee strelitzia’s zijn het symbool van de twee vrouwen, Maria en Elisabet, die door de ontmoeting met elkaar vervult worden door de Heilige Geest.

6 Tussen de stronk zien we aan de voet van de Strelitzia een witte roos, nog dicht en enigszins verborgen. Gods belofte gaat in vervulling!

7


Download ppt "Tweede adventszondag 8 december 2013 Micha 5: 1-3 Betlehem uit jou komt de belofte voort. De vrouw wordt zwanger en zal baren, hij die als herder bekleed."

Verwante presentaties


Ads door Google