De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Freemind. Freemind FreeMind is een open-code mindmap hulpprogramma ontworpen in Java voor het organiseren, analyseren en structuren van ideeën en informatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Freemind. Freemind FreeMind is een open-code mindmap hulpprogramma ontworpen in Java voor het organiseren, analyseren en structuren van ideeën en informatie."— Transcript van de presentatie:

1 Freemind

2 Freemind FreeMind is een open-code mindmap hulpprogramma ontworpen in Java voor het organiseren, analyseren en structuren van ideeën en informatie. FreeMind is een open-code mindmap hulpprogramma ontworpen in Java voor het organiseren, analyseren en structuren van ideeën en informatie.

3 Mindmappen Het is een grafische manier van aantekeningen maken, bij het studeren helpt het om details van hoofdzaken te onderscheiden en informatie logisch te ordenen in het geheugen. Het is een grafische manier van aantekeningen maken, bij het studeren helpt het om details van hoofdzaken te onderscheiden en informatie logisch te ordenen in het geheugen. Een combinatie van schrijven en tekenen. Een combinatie van schrijven en tekenen. Een creatief spiekbriefje. Een creatief spiekbriefje.

4

5 De belangrijkste tips voor het maken van een mindmap: Gebruik steekwoorden en zo weinig mogelijk tekst. Gebruik steekwoorden en zo weinig mogelijk tekst. Gebruik verschillende kleuren. Gebruik verschillende kleuren. Teken plaatjes bij de woorden, zo onthoud je ze makkelijker. Teken plaatjes bij de woorden, zo onthoud je ze makkelijker. Schrijf in blokletters. Schrijf in blokletters. Verbind delen van je mindmap met pijlen en kleuren. Verbind delen van je mindmap met pijlen en kleuren. Omcirkel de delen van je mindmap die bij elkaar horen. Omcirkel de delen van je mindmap die bij elkaar horen.


Download ppt "Freemind. Freemind FreeMind is een open-code mindmap hulpprogramma ontworpen in Java voor het organiseren, analyseren en structuren van ideeën en informatie."

Verwante presentaties


Ads door Google