De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spellied 1. Heb je een probleempje bij het schrijven van een woord dan moet je niet panikeren want met een liedje wordt het wat eenvoudiger om te leren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spellied 1. Heb je een probleempje bij het schrijven van een woord dan moet je niet panikeren want met een liedje wordt het wat eenvoudiger om te leren."— Transcript van de presentatie:

1 Spellied 1

2 Heb je een probleempje bij het schrijven van een woord dan moet je niet panikeren want met een liedje wordt het wat eenvoudiger om te leren.

3 Als je woorden met een aai of ooi of met een oei moet schrijven dan schrijf je op’t einde geen j maar een i en die moet daar altijd blijven.

4 Heb je een probleempje bij het schrijven van een woord dan moet je niet panikeren want met een liedje wordt het wat eenvoudiger om te leren.

5 In leeuw hoor eeuw en in nieuw hoor je ieuw. Onthoud hoe je ‘t schrijven moet. Je schrijft een u net voor de w en dan pas schrijf je ‘t goed.

6 Heb je een probleempje bij het schrijven van een woord dan moet je niet panikeren want met een liedje wordt het wat eenvoudiger om te leren.


Download ppt "Spellied 1. Heb je een probleempje bij het schrijven van een woord dan moet je niet panikeren want met een liedje wordt het wat eenvoudiger om te leren."

Verwante presentaties


Ads door Google