De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werkt werken? Onderzoek naar de mening van mensen met een verstandelijke beperking over de bijdrage van individueel begeleid werken aan hun sociale integratie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werkt werken? Onderzoek naar de mening van mensen met een verstandelijke beperking over de bijdrage van individueel begeleid werken aan hun sociale integratie."— Transcript van de presentatie:

1 Werkt werken? Onderzoek naar de mening van mensen met een verstandelijke beperking over de bijdrage van individueel begeleid werken aan hun sociale integratie Reinier Kuijsten, Jane- Murray Cramm, Job van Exel en Harry Finkenflügel

2 Reinier Kuijsten  Was ten tijde van het onderzoek student aan de Master ‘Zorgmanagement’ van het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg.

3 Reinier Kuijsten  Is in zijn vrije tijd penningmeester in het team ‘Tijd voor Actie’ Doetinchem. Dit is een organisatie die christelijke jongeren wil stimuleren in het omzien naar elkaar en motiveert tot concrete laagdrempelige hulp aan de medemens.

4 Jane-Murray Cramm Job van Exel  Zijn verbonden aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg

5 Dr. Harry Finkenflügel  Is verbonden aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg  Is er onderzoeker en docent  Opleiding: * Master of educational Management (1995) aan de Universiteit van Amsterdam *Bewegingswetenschappen (1988) aan de Vrije Universiteit Amsterdam *Fysiotherapie (1982) aan de Academie voor Fysiotherapie ‘Jan van Essen’, Amsterdam

6 Harry Finkenflügel  Hij onderzoekt binnen de gebieden van Ondersteunende zorg, Innovatieve benaderingen in lange termijn en ‘entrepeneurship’ in de gezondheidszorg.

7 Bronnen  http://oldwww.bmg.eur.nl/personal/finken flugel/ http://oldwww.bmg.eur.nl/personal/finken flugel/  http://nl.linkedin.com/pub/harry- finkenflugel/6/59/9 http://nl.linkedin.com/pub/harry- finkenflugel/6/59/9  http://www.tijdvooractie.nl/index.php?link s=%2Fphp%2Fteampagina.php%3Ftea m%3D24%26rubriek%3Dinfo%26pagina %3DTeamleden%26PHPSESSID%3De ecb0ec07b69506acc633657f0ac44bc http://www.tijdvooractie.nl/index.php?link s=%2Fphp%2Fteampagina.php%3Ftea m%3D24%26rubriek%3Dinfo%26pagina %3DTeamleden%26PHPSESSID%3De ecb0ec07b69506acc633657f0ac44bc

8  http://www.tijdvooractie.nl/ http://www.tijdvooractie.nl/


Download ppt "Werkt werken? Onderzoek naar de mening van mensen met een verstandelijke beperking over de bijdrage van individueel begeleid werken aan hun sociale integratie."

Verwante presentaties


Ads door Google