De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werkt werken? Reinier Kuijsten, Jane- Murray Cramm,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werkt werken? Reinier Kuijsten, Jane- Murray Cramm,"— Transcript van de presentatie:

1 Werkt werken? Reinier Kuijsten, Jane- Murray Cramm,
Onderzoek naar de mening van mensen met een verstandelijke beperking over de bijdrage van individueel begeleid werken aan hun sociale integratie Reinier Kuijsten, Jane- Murray Cramm, Job van Exel en Harry Finkenflügel

2 Reinier Kuijsten Was ten tijde van het onderzoek student aan de Master ‘Zorgmanagement’ van het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg.

3 Reinier Kuijsten Is in zijn vrije tijd penningmeester in het team ‘Tijd voor Actie’ Doetinchem. Dit is een organisatie die christelijke jongeren wil stimuleren in het omzien naar elkaar en motiveert tot concrete laagdrempelige hulp aan de medemens.

4 Jane-Murray Cramm Job van Exel
Zijn verbonden aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg

5 Dr. Harry Finkenflügel Is verbonden aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg Is er onderzoeker en docent Opleiding: * Master of educational Management (1995) aan de Universiteit van Amsterdam *Bewegingswetenschappen (1988) aan de Vrije Universiteit Amsterdam *Fysiotherapie (1982) aan de Academie voor Fysiotherapie ‘Jan van Essen’, Amsterdam

6 Harry Finkenflügel Hij onderzoekt binnen de gebieden van Ondersteunende zorg, Innovatieve benaderingen in lange termijn en ‘entrepeneurship’ in de gezondheidszorg.

7 Bronnen http://oldwww.bmg.eur.nl/personal/finkenflugel/

8


Download ppt "Werkt werken? Reinier Kuijsten, Jane- Murray Cramm,"

Verwante presentaties


Ads door Google