De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Gevonden via www.innogames.comwww.innogames.com  Het verhaal: Je gaat met een vliegtuig op vakantie, maar dan stort je neer op een onbewoond eiland.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Gevonden via www.innogames.comwww.innogames.com  Het verhaal: Je gaat met een vliegtuig op vakantie, maar dan stort je neer op een onbewoond eiland."— Transcript van de presentatie:

1

2  Gevonden via www.innogames.comwww.innogames.com  Het verhaal: Je gaat met een vliegtuig op vakantie, maar dan stort je neer op een onbewoond eiland. Het eiland is jouw Lagoonia.  Het doel: Overleven op het eiland.

3  Niet geïnteresseerd in games maar deze sprak me het meest aan: geen geweld niet in de middeleeuwen niet in een fantasiewereld vrolijke kleuren gebaseerd op echt leven

4  Simpele opmaak  Alles wat je moet doen wordt aangegeven  Liep vaak vast  Als de energie op was kon je niet verder  Alles wat je doet duurt lang (plannen/bouwen)

5 Top: Makkelijk te begrijpen Tip: Het spel verbeteren zodat hij niet meer vastloopt, en de juiste teksten op de juiste plekken

6 Voorbeeld:


Download ppt " Gevonden via www.innogames.comwww.innogames.com  Het verhaal: Je gaat met een vliegtuig op vakantie, maar dan stort je neer op een onbewoond eiland."

Verwante presentaties


Ads door Google