De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15. Koninkrijk met kracht Gods nieuwe wereld Jezus: de Heelmaker Mens als ziel én lichaam Verkondiging en genezing.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15. Koninkrijk met kracht Gods nieuwe wereld Jezus: de Heelmaker Mens als ziel én lichaam Verkondiging en genezing."— Transcript van de presentatie:

1 Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15

2

3 Koninkrijk met kracht Gods nieuwe wereld Jezus: de Heelmaker Mens als ziel én lichaam Verkondiging en genezing hand in hand Kracht van de Naam van Jezus

4 Verlengstuk Jezus vanuit de hemel 72 leerlingen: met volmacht op pad “Het Koninkrijk heeft jullie bereikt!” Door handen van de apostelen Gezondheid, ziekte, pijn: in handen van Jezus leggen!

5 Verwachting en overgave Genezing hoort bij Koninkrijk Verwachten, niet claimen Breedte: overal waar naam van Jezus klinkt Lengte: lange-termijnklus Geest zucht met je mee Hoop op heerlijkheid

6 Tranen afwissen Openbaring 21:1-4 Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Want de eerste hemel en de eerste aarde zijn voorbij, en de zee is er niet meer. Ik hoorde een luide stem vanaf de troon, die uitriep: ‘Gods woonplaats is onder de mensen, hij zal bij hen wonen. Zij zullen zijn volken zijn en God zelf zal als hun God bij hen zijn. Hij zal alle tranen uit hun ogen wissen. Er zal geen dood meer zijn, geen rouw, geen jammerklacht, geen pijn, want wat er eerst was is voorbij.’

7 Genezing voor de volken Openbaring 22:1-3 Hij liet me een rivier zien met water dat leven geeft. De rivier was helder als kristal en ontsprong aan de troon van God en van het lam. In het midden van het plein van de stad en aan weerskanten van de rivier stond een levensboom, die twaalf vruchten gaf, elke maand zijn eigen vrucht. De bladeren van de boom brachten de volken genezing. Er zal niets meer zijn waarop nog een vloek rust.


Download ppt "Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15. Koninkrijk met kracht Gods nieuwe wereld Jezus: de Heelmaker Mens als ziel én lichaam Verkondiging en genezing."

Verwante presentaties


Ads door Google