De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: 30-33 Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: 30-33 Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,"— Transcript van de presentatie:

1 Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: 30-33 Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje, het kleinste der zaadjes wanneer het gezaaid wordt, maar als het opschiet krijgt het grote takken waar de vogels in nestelen.

2

3 De vele vingervormige bladeren symboliseren de mensen die Gods handen mogen zijn door de Geest en zaaien in de akker van de aarde, zodat Farah en andere mensen zullen horen van Jezus Christus.

4 Het bruine omhulsel van vezels symboliseert het zaad dat na gezaaid te zijn openbarst en uitbundig groeit door de voeding die het vindt.

5 Johannes 16: 12 – 16 Woorden die ons zeggen, dat God rekening houdt met onze draagkracht. Voor Farah mag de doop zijn als een (klein) begin van geraakt zijn door de God zoals Jezus die ons leerde kennen. Dat kleine begin is voldoende.

6 Wij als gemeente moeten Farah dragen, en omringen met de liefde van Jezus Christus die Farah in haar doop in de Vader, de Zoon en de Heilige Geest zal mogen ervaren.

7

8


Download ppt "Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: 30-33 Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,"

Verwante presentaties


Ads door Google