De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Internationalisering/ELOS Wiringherlant 2 e klassen VMBO. Waarom: Europese betrokkenheid te bevorderen door met andere Europese scholen leerlingen uit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Internationalisering/ELOS Wiringherlant 2 e klassen VMBO. Waarom: Europese betrokkenheid te bevorderen door met andere Europese scholen leerlingen uit."— Transcript van de presentatie:

1 Internationalisering/ELOS Wiringherlant 2 e klassen VMBO. Waarom: Europese betrokkenheid te bevorderen door met andere Europese scholen leerlingen uit te wisselen.

2 Navalmoral de la Mata Plaats Tietar onderdeel van ELOS (Europa als Leeromgeving Op Scholen). Uitwisselingen voor een beperkt aantal leerlingen Project

3

4 Doel van de uitwisseling Vergelijking en uitwisseling informatie. Kennis opdoen van andere culturen en gewoontes. Vaardigheden in het Engels verbeteren. Horizon verbreding. Door deelname aan uitwisselingen toleranter worden.

5 Voorwaarden voor uitwisseling Flexibel zijn, je willen aanpassen. Het is allemaal anders dan thuis. Flexibel zijn, je willen aanpassen. Het is allemaal anders dan thuis. Geen last hebben van heimwee en iets willen leren van een andere cultuur, gezin en schoolsysteem. Geen last hebben van heimwee en iets willen leren van een andere cultuur, gezin en schoolsysteem. Enthousiast, betrokken en bereid zijn je volledig in te zetten. Enthousiast, betrokken en bereid zijn je volledig in te zetten.

6 Traject Inleveren uiterlijk woensdag 17 december: –Motivatie brief waarom jij wil deelnemen aan dit project. –Toestemmingstrookje van de ouders inclusief handtekeningen. –Kopie van een geldig ID/paspoort.

7 Betaling Nadat u een bevestigingsmail van deelnamen heeft ontvangen moet de betaling van € 300,- uiterlijk maandag 5-1-2015 overgemaakt zijn. Rekeningnummer : NL34INGB0003644377 T.N.V. RSG Wiringherlant O.V.V. naam + Novalmoral

8 Wanneer? De uitweek is van zaterdag 18 april t/m zaterdag 25 april 2015, dit is de week voor de mei vakantie. De inweek is nog niet helemaal zeker i.v.m. de financiële problemen door de recessie in Spanje.

9 Aandachtspunten Toetsen moeten later ingehaald worden in overleg met de betreffende docenten. Zodra er geboekt is volgen de vluchtgegevens en verdere informatie via de mail en wordt de informatie op de ELOS site gezet onder de naam ‘Navalmoral de la Mata’.

10 Reactie van ouders Fantastische week met de gast leerling gehad. Fantastische week met de gast leerling gehad. Veel Engels/Spaans gesproken. Veel Engels/Spaans gesproken. Computer met vertaalsite stond standby. Computer met vertaalsite stond standby. Draaide volledig mee in het gezin, ging bijv. ook mee naar voetbal training en deed hieraan mee. Draaide volledig mee in het gezin, ging bijv. ook mee naar voetbal training en deed hieraan mee. Afscheid was zwaar; we hadden een week een zoon erbij. Afscheid was zwaar; we hadden een week een zoon erbij. Als je kind de kans krijgt en hij/zij wil dit ondernemen, gun ze dan deze ervaring. Als je kind de kans krijgt en hij/zij wil dit ondernemen, gun ze dan deze ervaring.

11


Download ppt "Internationalisering/ELOS Wiringherlant 2 e klassen VMBO. Waarom: Europese betrokkenheid te bevorderen door met andere Europese scholen leerlingen uit."

Verwante presentaties


Ads door Google