De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Employees in outplacement services, do they really get the help they need?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Employees in outplacement services, do they really get the help they need?"— Transcript van de presentatie:

1 Employees in outplacement services, do they really get the help they need?

2

3 Uitgebracht vanuit de Southern Cross University in Australië. De paper is voornamelijk gericht naar professionelen in de arbeidssector.

4 Auteurs  Lynn Gribble, eigenares van de HR-consultancy “Talking Trends” en part time academicus op gebied van Organisationeel Gedrag.  Peter Miller, ervaren auteur en deskundige in het reilen en zeilen van een bedrijfsstructuur.

5 De tekst is doorlopend, wordt enkel onderbroken door tussentitels en heeft een zeer grote witruimte tussen elke regel. Er zijn geen afbeeldingen terug te vinden enkel tekst. Het heeft een chronologisch verloop dat begint met een probleemstelling en inleiding, vervolgens opsommend te werk gaat en eindigt met een besluit

6 Resultaten  Men verwachte een positieve ervaring,  dat de dienst zich voornamelijk spitst op het vinden van een nieuwe job  maar ook helpt om het verlies van de vorige job te verwerken.

7 Besluit Outplacement blijft een zeer individuele zaak en er voor elke cliënt andere voorkeuren gelden. Verder ook dat collega’s soms samen in een nieuw bedrijf tewerk gesteld worden en dit niet altijd voordelig is, zo eindigt de vorige job nooit in geest. Volgens het onderzoek worden werknemers nog te vaak gehaast opnieuw te werk gesteld, er wordt te weinig rekening gehouden met de individuele noden van de werknemers. Dit heeft dan ook negatieve effecten.


Download ppt "Employees in outplacement services, do they really get the help they need?"

Verwante presentaties


Ads door Google