De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tarkan is een ondeugende poes, hij is wel lekker knuffelig en houdt van aandacht. Na deze dia komt er een dia met foto’s van deze lieve schat!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tarkan is een ondeugende poes, hij is wel lekker knuffelig en houdt van aandacht. Na deze dia komt er een dia met foto’s van deze lieve schat!!"— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Tarkan is een ondeugende poes, hij is wel lekker knuffelig en houdt van aandacht. Na deze dia komt er een dia met foto’s van deze lieve schat!!

4

5 Hallo!!! Ik ben bashan, en ben erg knuffelig Met spelen doe ik soms mee, maar ik kijk er liever naar hoe de anderen spelen. Verder heb ik een enorm gespierd lijf en ben dus voor de meiden extra aantrekkelijk….. Verder ben ik natuurlijk erg ondeugend maar dat spreekt voor zich met een oom als tarkan

6 Op deze slaapzak kan ik mezelf prima vermaken

7 Hallo!!! Ik ben yentl een kleine pittige dame Ik mep soms leuk naar handen van mensen, maar steek daar mijn nageltjes niet voor uit. Op veren ben ik erg fel, kijk dus uit want voor je het weet is het weer kapot…

8

9 Hallo!!! Ik ben isis Een grijs klein muisje, groeien doe ik niet echt, daarom de naam: muis. Je bent de hele tijd met me bezig, spelen, aaien enzo, maar mij optillen moet je me niet aandoen dat vind ik niet zo leuk

10

11 Ik ben bobi, de hond in deze dierenbende. Wandelen is mijn grootste hobby. Kinderen zijn mijn beste vrienden, en in de zomer ga ik het liefst in een verkoeld badje, lekker spetteren. Koekjes zijn bij mij altijd welkom, maar dat snapte je vast al…..

12 Waarom Tarkan die kwast nou kwam brengen weet ik ook niet, maar ik had geen zin om daarvoor naar de camera te kijken.

13 Naam: Tarkan Matyou Mou, leeftijd: 3 Naam: Bashan Matyou Mou, leeftijd: 2 Naam: Ishwari Fearbhail (isis) leeftijd: 1 Naam: Haala Fearbhail (yentl) leeftijd: 1 Naam: Bobi-lady van de kiezelhof, leeftijd: 10 Zo weet je dat ook weer

14

15 Dit was het wel weer, kijk voor meer foto’s in het fotoboek van tarkan!!!

16

17


Download ppt "Tarkan is een ondeugende poes, hij is wel lekker knuffelig en houdt van aandacht. Na deze dia komt er een dia met foto’s van deze lieve schat!!"

Verwante presentaties


Ads door Google