De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten."— Transcript van de presentatie:

1 JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten

2 INDELING DEEL I : info DEEL II : suporter voor … DEEL III : chiro
DEEL IV : piano DEEL V : voetbal DEEL VI : gezin

3 DEEL I : info Ik ben jonas claerhout. Ik woon in de
Leeuwebekstraat Bissegem. Ons telefoonnummer is 056/ Ik heb een website : users.skynet.be/jonasclaerhout. Dit was informatie over mijzelf. Hier komt mijn PowerPoint.

4 DEEL II : ik suporter voor …
Ik ben suporter voor club brugge. Het zijn zeer goede voetballers en ze hebben natuurlijk dan ook een zeer goede trainer. Ik heb veel dingen van club brugge. Want wie er niet voor club brugge is, is waarschijnlijk een beetje gemist want je moet voor club brugge zijn.

5 DEEL III : chiro Ik zit in chiro stine.
Als we met de hele chiro een uitstap doen, zijn we een zotte en een keitoffe chirobende. Je moet de chiro echt eens proberen. Het is echt de max. We gaan elk jaar op een superleuk kamp, met toffe ravotspelletjes.

6 DEEL IV : piano Ik speel dus piano. Piano spelen is echt super tof maar ik heb wel één nadeel, het is een stomme leerkracht. Maar ja, daar trek ik mij niets van aan. Notenleer is ook niet al te tof maar je houd iets over en dat is een super tof instrument, Namenlijk PIANO

7 DEEL V : voetbal Ik voetbal megagraag. Een balletje in de bovenhoek en een balletje van onderen bij de linksepaal. Ja sorry, ik ban weer helemaal in mijn voetbal wereldje. Haha. Ik voetbal vaak met mijn vrienden, het zijn de beste voetballers mijn vrienden. Dus daarom winnen we ook altijd. Of ja soms verliezen we ook een keer. Klik hier om notaties te doen

8 DEEL VI : gezin Ik heb dus een super sjiek gezin. Ik heb een papa die lieven heet. Oma vond ellen wel een mooie naam, dus heet mijn mama nu ellen. En mijn twee zussen werden jana en jamien genaamd. We hebben ook een poes die jenna heet. Ik ben super gelukkig in mijn gezin, ik heb een super toffe mama en een de max hippe papa.

9 einde einde einde einde einde
Dit was mijn PowerPoint, groetjes jonas daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag


Download ppt "JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten."

Verwante presentaties


Ads door Google