De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voor U een gebed. Lieve heer, Iedere eenzame avond, als ik stil lig in mijn bed, prevel ik met gesloten mond dit korte en lief gebed.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voor U een gebed. Lieve heer, Iedere eenzame avond, als ik stil lig in mijn bed, prevel ik met gesloten mond dit korte en lief gebed."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Voor U een gebed.

4 Lieve heer, Iedere eenzame avond, als ik stil lig in mijn bed, prevel ik met gesloten mond dit korte en lief gebed.

5 God zegen al mijn bekenden. Waar ze ook moge zijn. Houdt ze ver weg van ellende, anders heb ik ook zo'n pijn.

6 En God, er is nog iets waarvan ik hoop dat U dat voor mij doet, een lastige vraag, 't is niet niets maar zorg dat mijn computer het altijd doet

7 Ik weet mijn vraag is een vreemde maar noodzakelijk, wat ik U zweer, als ik het niet echt meende vroeg ik het U niet hoor Heer.

8 Maar dat computerkastje verbergt meer dan een odd en end. Daar zitten ook al mijn vrienden, in dat kleine compartiment

9 Ik heb ze goed heel goed leren kennen, door de dingen die ik van ze kreeg en Heer, het wordt dan wennen als mijn computer ineens zweeg.

10 Door vertrouwen kwamen ze bij me binnen, hetzelfde eigenlijk als bij U.

11 We sturen elkaar leuke en lieve dingen en onze vriendschap groeide nu.

12 Geef allen uit mijn bestand Uw zegen die van mij houden en dan ben ik klaar. Alstublieft stop nu voor heel even en laat de andere mensen daar.

13 Laat de liefde groeien tot Uw hemeldak, bij elke en iedere vriend. Zegen elk berichtje in mijn postvak, elk die het mij zond heeft dat verdiend.

14 Wanneer u Uw hemelse lijst opnieuw gaat laden, op uw eigen CD-ROM, zegen dan allen die dit gebed ook baden en zonden naar.....GOD.com.

15


Download ppt "Voor U een gebed. Lieve heer, Iedere eenzame avond, als ik stil lig in mijn bed, prevel ik met gesloten mond dit korte en lief gebed."

Verwante presentaties


Ads door Google