De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander."— Transcript van de presentatie:

1 Stage bij “Het Licht”

2 Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander bedrijf niet doorging. Toen is Jan meteen gaan bellen en woensdag kon ik meteen aan de slag bij Het Licht. Ik werd daar ontvangen door Rens en Kees, Kees heeft mij daar even rond geleid en wat dingen uitgelegd over wat er precies die dag moest gebeuren en wat voor soort bedrijf het is.

3 Stage bij “Het Licht” Het Licht is een bedrijf dat net zoals Flashlight licht verhuurt, dit doen zij voor iedereen die er naar vraagt zoals kleine disco’s maar ook mega ondernemingen zoals Talpa.

4 Stage bij “Het Licht” Het bedrijf verhuurt dus licht. Voorbeelden uit het assortiment zijn: Arri studio fresnels Arri studio parren Arri ruby

5 Stage bij “Het Licht” Totaal zijn er 14 medewerkers waarvan 11 vast en de rest zijn stage plekken. Ik ben vooral met Kees, Rens, Chris, Leonie en Rosanne in aanraking geweest.

6 Stage bij “Het Licht” Er is geen ontruimingsplan maar er zijn wel brandblussers aanwezig. Tevens zijn er ruim genoeg branddeuren aanwezig.

7 Stage bij “Het Licht” De leukste “klus” die ik heb gehad was voor een commercial voor de ING. Dit werd opgenomen in een luxe bedrijfspand, het was erg mooi om “de set” eindelijk te zien.

8 Stage bij “Het Licht” Ik vond het erg leuk om er te werken en ik heb er veel van geleerd. Eerst dacht ik dat het vreselijk was omdat ik veel dingen moest doen waar AV niets mee te maken had. Althans dat dacht ik maar dat viel reuze mee. Achteraf vind ik dat ik er super veel van heb geleerd en dat dit een zeer leerzame stage was. Een vaste aanstelling zou ik niet willen want het is niet mijn soort bedrijf.


Download ppt "Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander."

Verwante presentaties


Ads door Google