De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opstaan om feest te vieren zondag 16 maart Nehemia: 8 Ezra, priester en schrijver, leest de wet van Mozes voor aan het volk en men leert het volk de wet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opstaan om feest te vieren zondag 16 maart Nehemia: 8 Ezra, priester en schrijver, leest de wet van Mozes voor aan het volk en men leert het volk de wet."— Transcript van de presentatie:

1 Opstaan om feest te vieren zondag 16 maart Nehemia: 8 Ezra, priester en schrijver, leest de wet van Mozes voor aan het volk en men leert het volk de wet. Daarna wordt het loof- huttenfeest gevierd.

2

3 De tien- geboden en de wet van Mozes worden aan de mensen geleerd. En zij staan op en handelen ernaar.

4 Met takken van loofhout bouwt men hutten om feest te vieren. De uittocht uit Egypte wordt herdacht, de intocht in Jeruzalem wordt gevierd.

5 Zo ook in Matteüs 21: vers 1-11. Mensen staan op en Jezus, de vervuller van de wet, wordt feestelijk ingehaald. Ook hier met takken van loofhout.

6


Download ppt "Opstaan om feest te vieren zondag 16 maart Nehemia: 8 Ezra, priester en schrijver, leest de wet van Mozes voor aan het volk en men leert het volk de wet."

Verwante presentaties


Ads door Google