De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Maya’s zeggen over Julio: Zijn diepe, synchrone verbinding met de natuurlijke cycli van de aarde geeft hem krachtige creativiteit en inzicht in de oude.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Maya’s zeggen over Julio: Zijn diepe, synchrone verbinding met de natuurlijke cycli van de aarde geeft hem krachtige creativiteit en inzicht in de oude."— Transcript van de presentatie:

1 De Maya’s zeggen over Julio: Zijn diepe, synchrone verbinding met de natuurlijke cycli van de aarde geeft hem krachtige creativiteit en inzicht in de oude wijsheid. Zijn gedachten zijn volledig in resonantie met Moeder Aarde en dus kan hij het grote geheel dienen.

2 Julio = Julius = de jeugdige. Julio ‘staat voor’ stabiliteit.

3 Julio zelf zegt: Ik wilde de leider zijn. Leiderschap geeft zekerheid, geeft (vermeende) vriendschap,,geeft macht.

4 Maar een ander was sterker; mijn wereld stortte in. Ik ging door diepe dalen. Ik was mijzelf helemaal kwijt.

5 Vanuit dat diepe dal hervond ik mijzelf.Ik vond een nieuw, innerlijk leven vanuit liefde. Vanuit zachtheid kon ik naar voren komen..en er werd meer van mij gehouden dan voorheen.

6 Een donkere tijd kan leiden tot een mooier licht.Harde lessen van de buitenwereld kunnen leiden tot zelfontdekking op een dieper niveau.

7 En jij? Waaraan ontleen jij je macht? En jij? Wie blijft er over als jij alle controle loslaat?


Download ppt "De Maya’s zeggen over Julio: Zijn diepe, synchrone verbinding met de natuurlijke cycli van de aarde geeft hem krachtige creativiteit en inzicht in de oude."

Verwante presentaties


Ads door Google