De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Malafide ticketdoorverkoopbureaus Uitdrukkingen. Commerciële advertenties waarin wordt geprobeerd munt te ??? uit gevoelige kwesties, zoals natuurrampen,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Malafide ticketdoorverkoopbureaus Uitdrukkingen. Commerciële advertenties waarin wordt geprobeerd munt te ??? uit gevoelige kwesties, zoals natuurrampen,"— Transcript van de presentatie:

1 Malafide ticketdoorverkoopbureaus Uitdrukkingen

2 Commerciële advertenties waarin wordt geprobeerd munt te ??? uit gevoelige kwesties, zoals natuurrampen, worden niet toegestaan door Google.

3 Munt uit iets slaan Commerciële advertenties waarin wordt geprobeerd munt te slaan uit gevoelige kwesties, zoals natuurrampen, worden niet toegestaan door Google.

4 Ik wilde volgend jaar ook op pensioen gaan, maar de ??? liggen nu anders: ik ga nog niet op pensioen.

5 De kaarten liggen nu anders Ik wilde volgend jaar ook op pensioen gaan, maar de kaarten liggen nu anders: ik ga nog niet op pensioen.

6 We kunnen onze kaarten evengoed op tafel ??? en de dingen zeggen zoals ze zijn.

7 Zijn kaarten op tafel leggen We kunnen onze kaarten evengoed op tafel leggen en de dingen zeggen zoals ze zijn.

8 Veel jonge verpleegsters dromen ervan een dokter aan de ??? te slaan.

9 Iemand aan de haak slaan Veel jonge verpleegsters dromen ervan een dokter aan de haak te slaan.

10 Al heel snel nadat we hiernaartoe verhuisd waren, hadden we het gevoel dat er bij de buren iets niet helemaal in de ??? was.

11 Niet in de haak zijn Al heel snel nadat we hiernaartoe verhuisd waren, hadden we het gevoel dat er bij de buren iets niet helemaal in de haak was.

12 All-inclusive resorts op de Bahamas kunnen behoorlijk prijzig zijn, maar je krijgt er ??? voor je geld!

13 Waar voor zijn geld krijgen All-inclusive resorts op de Bahamas kunnen behoorlijk prijzig zijn, maar je krijgt er waar voor je geld!

14 De fietsdiefstal van Roos Van Acker is ??? kaart. Het gaat om een nieuwe campagne van de Bond Beter Leefmilieu.

15 Doorgestoken kaart zijn De fietsdiefstal van Roos Van Acker is doorgestoken kaart. Het gaat om een nieuwe campagne van de Bond Beter Leefmilieu.

16 Ik wilde eigenlijk een groter beeldscherm, maar toen bleek dat ik daar twee weken op moest wachten, koos ik ??? voor mijn geld en nam ik toch maar dat kleinere scherm.

17 Eieren voor zijn geld kiezen Ik wilde eigenlijk een groter beeldscherm, maar toen bleek dat ik daar twee weken op moest wachten, koos ik eieren voor mijn geld en nam ik toch maar dat kleinere scherm.

18 Toen ik de dreigbrief las was ik helemaal van de ???.

19 Van de kaart zijn Toen ik de dreigbrief las was ik helemaal van de kaart.

20 Nadat Miss België Stefanie haar ex-vriend Johan had zwart gemaakt in de pers, heeft Johan haar gisteren met gelijke ??? betaald.

21 Iemand met gelijke munt betalen Nadat Miss België Stefanie haar ex-vriend Johan had zwart gemaakt in de pers, heeft Johan haar gisteren met gelijke munt betaald. = oog om oog, tand om tand


Download ppt "Malafide ticketdoorverkoopbureaus Uitdrukkingen. Commerciële advertenties waarin wordt geprobeerd munt te ??? uit gevoelige kwesties, zoals natuurrampen,"

Verwante presentaties


Ads door Google