De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië www.hulpoosteuropa.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië www.hulpoosteuropa.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië www.hulpoosteuropa.nl

2 Uitdelen van schoon drinkwater in Servië

3 Evangelist Aleksandar Subotin uit Servië heeft eind mei een transport met drinkwaterflessen georganiseerd. Hij ontmoette deze oude vrouw: “Ze had drie kilometer gelopen. In haar eigen dorp waren mensen bij het water uitdelen op de vuist gegaan, waardoor zij geen water had kunnen krijgen. Toen wij haar het water gaven, barstte ze in tranen uit. Mijn vriend heeft haar teruggebracht naar huis. Bij mij kwamen de Bijbelwoorden in gedachten: Ik was dorstig en u gaf mij water”.

4 Deze man stond te kijken bij het water uitdelen. Aleksandar vroeg hem: “Wil je ook water?” De man zei: “Graag, mijn huis is verwoest door het water. Alles wat ik nog heb is deze fiets. Hoe het verder gaat met mijn leven weet ik niet. Ik hoop dat familie mij zal helpen.” Aleksandar gaf hem het water. “Ik kon het niet bevatten dat de man alleen maar een fiets en nog wat tassen had. Toch vertelde de man dat hij dankbaar was en hij geloofde dat God hem zou helpen.”

5 Evangelist Aleksandar Subotin deelt voedselpakketten uit.

6 De schade na de watersnoodramp in Bosnië

7

8

9

10

11

12

13 Een maand na de ramp: De komende maanden zal Hulp Oost- Europa hulp verlenen aan de wederopbouw via onze plaatselijke contactpersonen. Help(t) u/jij mee? www.hulpoosteuropa.nl

14 Voorbede gevraagd voor: - Voorganger Aleksandar Subotin in Servië - Voorganger Tomislav Dobutovic in Bosnië Zij zijn verantwoordelijk voor de hulpverlening via Hulp Oost-Europa. www.hulpoosteuropa.nl

15 Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië www.hulpoosteuropa.nl


Download ppt "Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië www.hulpoosteuropa.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google