De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HKC OOSTERKWARTIER Op naar een beter klimaat. Hiervoor is een kapitaalinjectie nodig… Kapitaal dat wij nu uitgeven aan stookkosten!!!! Ons trouwe clubgebouw.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HKC OOSTERKWARTIER Op naar een beter klimaat. Hiervoor is een kapitaalinjectie nodig… Kapitaal dat wij nu uitgeven aan stookkosten!!!! Ons trouwe clubgebouw."— Transcript van de presentatie:

1 HKC OOSTERKWARTIER Op naar een beter klimaat

2 Hiervoor is een kapitaalinjectie nodig… Kapitaal dat wij nu uitgeven aan stookkosten!!!! Ons trouwe clubgebouw is een zware belasting voor het milieu en … voor onze Balans! Stijgende energie kosten Geen isolatie, geen dubbele beglazing… dit is toch niet meer van deze tijd!!!! Dat kan beter. Maatschappelijke verantwoordelijkheid Wij als bestuur gaan ons sterk maken voor een warme, knusse, klimaat-knuffelende kantine!!!! Kortom: Oosterkwartier-blauw moet groen!

3 Het Bestuur stelt voor: Oplossingen? Daarover hebben we nagedacht

4 Bespaar warm water met kritisch en creatief gebruik van faciliteiten Aan Korfbal kleeft één groot cliché, laten we daar eens de vruchten van plukken. Voortaan gaan de dames en heren samen onder 1 douche! Scheelt veel warm water.

5 Bedenk alternatieve manieren om stroom te besparen! Samen onder de douche heeft alleen maar voordelen. Het spaart niet alleen water en warmte, maar als we onze kleding aanhouden, wordt deze meteen gewassen! Wellicht hebben leden nog andere, creatieve besparende ideeën? Aarzel niet om deze te melden!

6 Vervanging van oude energieslurpende apparatuur Het bestuur heeft de oude, energievretende koelkast in de kantine per direct (en grondig) onklaar gemaakt. Wij realiseren ons dat dit betekent dat de temperatuur van het bier zal stijgen en het humeur van de sporters zal dalen. Wij zijn echter van mening dat de financiële en maatschappelijke voordelen ruimschoots opwegen tegen dit ongemak.

7 Kortom: Het kan allemaal best iets minder! Moet er bij elk feest licht en knetterende boxen worden aangerukt? Zijn al die bitterballen nou echt nodig? Nee, natuurlijk niet! Wij zijn een vereniging waar gezelligheid hand in hand gaat met sportiviteit. Een groep met deze instelling is niet afhankelijk van overbodige poespas!

8 Oosterkwartier: op naar meer sfeer met minder verspilling!


Download ppt "HKC OOSTERKWARTIER Op naar een beter klimaat. Hiervoor is een kapitaalinjectie nodig… Kapitaal dat wij nu uitgeven aan stookkosten!!!! Ons trouwe clubgebouw."

Verwante presentaties


Ads door Google