De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: Dillon Voorbeelden van funky kapsels. Ik wil graag zo’n coupe in mijn haar. ‘’de voorkant plat en de achterkant warrig maar ik heb in een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: Dillon Voorbeelden van funky kapsels. Ik wil graag zo’n coupe in mijn haar. ‘’de voorkant plat en de achterkant warrig maar ik heb in een."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gemaakt door: Dillon

3 Voorbeelden van funky kapsels. Ik wil graag zo’n coupe in mijn haar. ‘’de voorkant plat en de achterkant warrig maar ik heb in een filmpje gezien dat je veel haarlak moet gebruiken en dat je eigenlijk in tegengestelde richting moet kammen zodat er klitten in je haar komen zodat het rechtop blijft staan. Dat lijkt me namelijk niet zo gezond voor mijn haar en er zitten veel klitten in.

4 Hier heb ik een voorbeeld van hoe ze dat doen, Maar het filmpje is wel een beetje snel door gespoeld en je ziet het aan de achterkant niet heel duidelijk dat het haar echt omhoog komt.

5 Hier zie je een filmpje over hoe je, je haar moet laten verven en hoe je een echt emo look erin moet krijgen. Zo heb ik het namelijk ook bij de kapper laten verven.

6 En het resultaat!!!!!

7 Achter de camera: Henk Visser Geluid: Hassan van Kebab Montage: Sam van der Berg U presentator: Dillon van Keeken Dank u wel voor u aandacht!!


Download ppt "Gemaakt door: Dillon Voorbeelden van funky kapsels. Ik wil graag zo’n coupe in mijn haar. ‘’de voorkant plat en de achterkant warrig maar ik heb in een."

Verwante presentaties


Ads door Google