De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De beste dingen van het leven Verliefd worden Een schuimbad Een speciale blik Een warm bad Een brief gekregen Geld vinden in een oude jas Met zichzelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De beste dingen van het leven Verliefd worden Een schuimbad Een speciale blik Een warm bad Een brief gekregen Geld vinden in een oude jas Met zichzelf."— Transcript van de presentatie:

1 De beste dingen van het leven Verliefd worden Een schuimbad Een speciale blik Een warm bad Een brief gekregen Geld vinden in een oude jas Met zichzelf kunnen lachen Met een herinnering eens goed kunnen lachen Vrienden Wakker worden en zien dat je nog een half uur kan blijven liggen Een dineetje voor twee Op de mond kussen (Hummm!) Tijd met vrienden doorbrengen

2 Een oude vriend tegenkomen en merken dat hij niets veranderd is Ontdekken dat liefde eeuwig kan zijn De persoon omarmen die je het liefste ziet De uitdrukking in de ogen van een vriend zien, die krijgt wat hij al lang gewenst heeft Naar de opkomende zon zien Samen naar de zonsondergang kijken Dit zijn de 20 meest waardevolle dingen in je leven ! ! ! Want wie niet tevreden is met kleine dingen, kan zich ook niet verheugen over grote ! ! ! Dansen

3


Download ppt "De beste dingen van het leven Verliefd worden Een schuimbad Een speciale blik Een warm bad Een brief gekregen Geld vinden in een oude jas Met zichzelf."

Verwante presentaties


Ads door Google