De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Digitale kennis  Wat is Wifi?  Mijn vrouw  Windows Firewall  Wet Integratie en Financiering Illegalen  Wireless Fidelity.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Digitale kennis  Wat is Wifi?  Mijn vrouw  Windows Firewall  Wet Integratie en Financiering Illegalen  Wireless Fidelity."— Transcript van de presentatie:

1

2 Digitale kennis

3  Wat is Wifi?  Mijn vrouw  Windows Firewall  Wet Integratie en Financiering Illegalen  Wireless Fidelity

4  Wat is Wifi?  Mijn vrouw  Windows Firewall  Wet Integratie en Financiering Illegalen  Wireless Fidelity

5  Wat is een app?  Een Apple  Een applicatie  Een apparaat

6  Wat is een app?  Een Apple  Een applicatie  Een apparaat

7 Definities

8  Wat is een raamambtenaar?  Een ambtenaar die in de rosse buurt onderzoekt of prostituees legaal aan het werk zijn.  Een ambtenaar die uit zijn raam staart, omdat hij niet kan werken met moderne technologie.  Een ambtenaar van de sociale dienst.

9  Wat is een raamambtenaar?  Een ambtenaar die in de rosse buurt onderzoekt of prostituees legaal aan het werk zijn.  Een ambtenaar die uit zijn raam staart, omdat hij niet kan werken met moderne technologie.  Een ambtenaar van de sociale dienst.

10  Waarvoor staat VUT  De fut is eruit  Vroegtijdige uittreding  Vergoeding Uitgerangeerde Topambtenaren

11  Waarvoor staat VUT  De fut is eruit  Vroegtijdige uittreding  Vergoeding Uitgerangeerde Topambtenaren

12  Waarvoor staat de afkorting B&W  Burgemeester & Wethouders  Betweters  Bonussen & Woekerwinsten  Bonnetjes & Wandeclaraties

13  Waarvoor staat de afkorting B&W  Burgemeester & Wethouders  Betweters  Bonussen & Woekerwinsten  Bonnetjes & Wandeclaraties

14 Werkwijze

15  Hoeveel slaap heeft een ambtenaar nodig om goed te kunnen werken?  Geen  Minder dan 6 uur  8 tot 9 uur  10 uur of meer

16  Hoeveel slaap heeft een ambtenaar nodig om goed te kunnen werken?  Geen. Een ambtenaar werkt niet.  Minder dan 6 uur  8-9 uur  10 uur of meer

17  Wat kost een hectare bedrijfsgrond voor een ondernemer?  Een avondje uit eten met je vrouw  Een avondje uit eten met zijn vrouw.  Een vakantie met zijn vrouw

18  Wat kost een hectare bedrijfsgrond voor een ondernemer?  Een avondje uit eten met je vrouw  Een avondje uit eten met zijn vrouw.  Een vakantie met zijn vrouw

19  Wat mag je declareren?  Alle kosten die je maakt tijdens je werk.  Alle kosten die je indirect maakt voor je werk.  Alle kosten die je überhaupt maakt.

20  Wat mag je declareren?  Alle kosten die je maakt tijdens je werk.  Alle kosten die je indirect maakt voor je werk.  Alle kosten die je überhaupt maakt.

21  Wat mag je NIET doen als je op het gemeentetehuis bent  Marktplaats checken.  Je vrouw bellen of er post is.  De koffiepauze overslaan.  De krant lezen op de wc.

22  Wat mag je NIET doen als je op het gemeentetehuis bent  Marktplaats checken.  Je vrouw bellen of er post is.  De koffiepauze overslaan.  De krant lezen op de wc.

23 Overig

24  Wat doet een ambtenaar als hij met de vut is?  Nog meer delegeren.  Kruisbeelden en kandelaars kopen.  Vrijwilligerswerk.

25  Wat doet een ambtenaar als hij met de vut is?  Nog meer delegeren.  Kruisbeelden en kandelaars kopen.  Vrijwilligerswerk voor Desudo.

26  Wat is de juiste spelling:  Gemeentetehuis  Gemeentehuis  Gemeente te huis

27  Wat is de juiste spelling:  Gemeentetehuis  Gemeentehuis  Gemeente te huis

28  Hoe meet je de hoogte van een brandweerauto als je een garage gaat bouwen?  Met de ladder uit, zodat de garage altijd hoog genoeg is.  Je gaat gewoon bouwen, je ziet later wel of hij past.  Met een meetlint  Door een globale inschatting van de hoogte te maken.

29  Hoe meet je de hoogte van een brandweerauto als je een garage gaat bouwen?  Met een meetlint  Door een globale inschatting van de hoogte te maken.  Je gaat gewoon bouwen, je ziet later wel of hij past.  Met de ladder uit, zodat de garage altijd hoog genoeg is.

30  Hoe meet je de hoogte van een brandweerauto als je een garage gaat bouwen?  Met een meetlint  Door een globale inschatting van de hoogte te maken.  Je gaat gewoon bouwen, je ziet later wel of hij past.  Met de ladder uit, zodat de garage altijd hoog genoeg is.

31 Vul op de lege plekken het juiste woord in.

32 Nu je met pensioen gaat, is het belangrijk dat er een goede vervanger komt. Om die reden hebben wij een passende vacature opgesteld. Vul de ontbrekende woorden in!

33  In de functie van raamambtenaar levert u een bijdrage aan het bureaucratische wanbeleid van de gemeente.  Door een natuurlijke houding van desinteresse bent u in staat de doorstroom van dossiers te ver…  U begeleidt dossiers van binnenkomst tot ….  U maakt plannen en visies zonder overtuiging en presenteert die op ongeïnspireerde wijze aan collega’s.

34  In de functie van raamambtenaar levert u een bijdrage aan het bureaucratische wanbeleid van de gemeente.  Door een natuurlijke houding van desinteresse bent u in staat de doorstroom van dossiers te vertragen.  U begeleidt dossier van binnenkomst tot zoekraking.  U maakt plannen en visies zonder overtuiging en presenteert die op ongeïnspireerde wijze aan collega’s.

35  U stelt uitgangspunten en randvoorwaarden op voor een uitstekende ….voorziening en licht uw plannen toe tijdens vergaderingen.  Uw team maakt deel uit van de afdeling raamexploitatie die de integrale beleidsontwikkeling op het gebied van ambtelijk …. verzorgt.

36  U stelt uitgangspunten en randvoorwaarden op voor een uitstekende koffievoorziening en licht uw plannen toe tijdens vergaderingen.  Uw team maakt deel uit van de afdeling raamexploitatie die de integrale beleidsontwikkeling op het gebied van ambtelijk disfunctioneren verzorgt.

37  U heeft minimaal een …. opleiding afgerond.  Ruime ervaring in het verlengen, onderbreken en laten stagneren van ….  …. in staat om met een computer te werken.  Een …. werktempo en een … werkhouding  U kunt uitstekend opdrachten aan collega’s ….

38  U heeft minimaal een basisschoolopleiding afgerond.  Ruime ervaring in het verlengen, onderbreken en laten stagneren van vergaderingen  Absoluut niet in staat om met een computer te werken.  Een traag werktempo en een onderuitgezakte werkhouding  U kunt uitstekend opdrachten aan collega’s delegeren.

39  Communicatief vaardig: u bent uitstekend in staat teksten zodanig te formuleren dat lezers ze zeker ….  Ervaring in het aannemen van … indien dit in het belang is van de gemeente of ….  Een absolute vereiste is dat u van … houdt.

40  Communicatief vaardig: u bent uitstekend in staat teksten zodanig te formuleren dat lezers ze zeker niet begrijpen.  Ervaring in het aannemen van steekpenningen indien dit in het belang is van de gemeente of uzelf.  Een absolute vereiste is dat u van koffie houdt.

41  U krijgt … dan u verdient.  …. …. …. …. …. Werktijden.  …. Pauzebeleid  Uitstekende …..voorzieningen.  Lidmaatschap van de plaatselijke ….  Regelmatig extra verdiensten in de vorm van ….  Uitstekende begeleiding bij ziekteverzuim als gevolg van een ….out.

42  U krijgt meer dan u verdient.  Zie maar wanneer je komt werktijden.  Flexibel pauzebeleid.  Uitstekende koffievoorzieningen.  Lidmaatschap van de plaatselijke golfbaan.  Regelmatig extra verdiensten in de vorm van steekpenningen.  Uitstekende begeleiding bij ziekteverzuim als gevolg van een bore-out.


Download ppt "Digitale kennis  Wat is Wifi?  Mijn vrouw  Windows Firewall  Wet Integratie en Financiering Illegalen  Wireless Fidelity."

Verwante presentaties


Ads door Google