De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inloopcentrum Viore: Voor mensen die leven met kanker in de Gooi en Vechtstreek Laagdrempelig aanbod voor begeleiding bij alle stadia van de ziekte en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inloopcentrum Viore: Voor mensen die leven met kanker in de Gooi en Vechtstreek Laagdrempelig aanbod voor begeleiding bij alle stadia van de ziekte en."— Transcript van de presentatie:

1 Inloopcentrum Viore: Voor mensen die leven met kanker in de Gooi en Vechtstreek Laagdrempelig aanbod voor begeleiding bij alle stadia van de ziekte en na herstel. Ook voor naasten en nabestaanden.

2 is een inloopcentrum. Iedere werkdag van 10 tot 17 uur staan de deuren open voor mensen die leven met kanker. Vrijwilligers staan klaar voor een kop koffie en een gesprek. Professionele gidsen zijn beschikbaar om op basis van een verdiepend gesprek de weg te wijzen naar passende voorzieningen, want wie kanker krijgt heeft al genoeg aan zijn hoofd. Viore kent de weg in de wereld van kanker en denkt mee met de bezoekers. Daarnaast heeft Viore een programma met een breed aanbod aan activiteiten.

3 waar je meer bent dan je ziekte en waar tijd en aandacht centraal staan waar niks hoeft maar veel kan waar het fijn is om te komen, omdat alles mag zijn wat het is is een plek:

4 Programma Viore creatief Viore in gesprek Viore informeert Viore beweegt Viore verwerkt Viore verzorgt Viore ontspant

5 Betrokkenheid bij vanuit de regio: Momenteel circa 50 vrijwilligers in diverse rollen. Bij de transformatie van laboratorium naar gastvrij centrum waren circa 200 vrijwilligers betrokken (waaronder serviceclubs uit de Gooi en Vechtstreek). Geen overheids- of verzekeringsgeld. Viore is afhankelijk van fondsen en donaties. Om de continuïteit voor de toekomst te waarborgen is Viore op zoek naar een groot aantal vrienden in de regio.

6 www.viore.org


Download ppt "Inloopcentrum Viore: Voor mensen die leven met kanker in de Gooi en Vechtstreek Laagdrempelig aanbod voor begeleiding bij alle stadia van de ziekte en."

Verwante presentaties


Ads door Google