De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik verricht zwaar lichamelijk werk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik verricht zwaar lichamelijk werk."— Transcript van de presentatie:

1 Ik, de penis, verzoek hierbij om een loonsverhoging vanwege de hieronder genoemde redenen:

2 Ik verricht zwaar lichamelijk werk.
Ik moet werken op grote diepten. Ik stort mezelf op het werk altijd met de kop naar voren. In de weekenden en op feestdagen moet ik ook regelmatig werken. Ik werk altijd in een vochtige omgeving. Ik werk in een donker hoekje wat nauwelijks gelucht wordt. Ik werk bij hoge temperaturen. Op mijn werkplek is de kans groot dat ik een ziekte oploop vanwege bacterien die zich daar kunnen bevinden. Overwerk wordt niet betaald.

3 Hoogachtend Uw Penis

4 Beste Penis, Na zorgvuldig onderzoek en controle van uw verzoek is de directie tot een besluit gekomen. We hebben met de volgende constateringen een besluit genomen:

5 U werkt geen 8 uur aaneengesloten!
U slaapt na een korte arbeids- inspanning meestal in! U volgt niet altijd de aanwijzigingen van de directie op! U werkt niet op de uw toegewezen werkplek en houd u soms op in andere afdelingen! U neemt niet altijd het initiatief, soms moeten we u stimuleren en u vriendelijk behandelen voordat u überhaupt begint met werken! U laat uw werkplek altijd achter in een smerige toestand!

6 U kan geen dubbele diensten
draaien! U verlaat menigmaal de u aangewezen werkplek zonder dat u met het werk klaar bent! U gaat ruim voor uw 65e met pensioen. U houdt zich niet altijd aan de veiligheidseisen m.b.t. het dragen van veiligheidskleding! En alsof bovenstaande niet genoeg is zien we u regelmatig de werkplek verlaten met een verdacht uitziende zak!

7 Op deze gronden kunnen we uw
verzoek niet inwilligen. De directie

8 Weer niets! Ik ben ook altijd de lul!!


Download ppt "Ik verricht zwaar lichamelijk werk."

Verwante presentaties


Ads door Google