De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘Darfur is dying’‘Darfur is dying’ Serious game. Wat is een serious game?Wat is een serious game?  Niet alleen voor vermaak  Vaak communiceren en onderwijzen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘Darfur is dying’‘Darfur is dying’ Serious game. Wat is een serious game?Wat is een serious game?  Niet alleen voor vermaak  Vaak communiceren en onderwijzen."— Transcript van de presentatie:

1 ‘Darfur is dying’‘Darfur is dying’ Serious game

2 Wat is een serious game?Wat is een serious game?  Niet alleen voor vermaak  Vaak communiceren en onderwijzen als doel  Geeft adverteerders de kans om bijpassende producten en diensten te promoten (gamevertising)

3 Het spelHet spel Initiatief van Amnesty International Laat de speler beleven hoe het is om in een vluchtelingenkamp in Darfur te overleven

4

5 Eigen ervaringEigen ervaring  Goed dat er op deze manier aandacht gevraagd wordt voor de crisis in Sudan  Ik heb geen realistisch beeld gekregen van de werkelijke situatie  Verveelt snel, steeds dezelfde handelingen  Ik ben niet aangezet tot actie en ben het spel waarschijnlijk zo weer vergeten


Download ppt "‘Darfur is dying’‘Darfur is dying’ Serious game. Wat is een serious game?Wat is een serious game?  Niet alleen voor vermaak  Vaak communiceren en onderwijzen."

Verwante presentaties


Ads door Google