De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda

2 Groot is uw trouw o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu.

3 Refrein: Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. aan mij betoond.

4 Gij geeft ons vrede, vergeving van zonden, en uw nabijheid, die sterkt en die leidt: Kracht voor vandaag, blijde hoop voor de toekomst. Gij geeft het leven tot in eeuwigheid.

5 Refrein: Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. aan mij betoond.

6 Groot is de Heer Groot is de Heer, Hij is heilig en goed. Door zijn kracht staan wij vast in zijn liefde. Hij's waarachtig en trouw. Door genade bewijst Hij zijn liefde.

7 Groot is de Heer en waard onze lofprijs. Groot is de Heer en waard onze eer. Groot is de Heer, verhef dan je stem, verhef dan je stem. Groot is de Heer.

8 Op elk moment van mijn leven
in voor- of tegenspoed aanbid ik U, mijn Jezus en dank U voor uw bloed. Ik vind kracht in U, mijn Vader, als ik heel dichtbij U ben. Mijn hart en mijn gedachten worden warm als ik bedenk:

9 Refrein: Vader, U bent goed, U bent heilig, U bent liefde. Jezus, U bent groot, U bent sterker dan de dood. Vader, deze dag geef ik mijzelf aan U en ik zing met heel mijn hart: 'Ik hou van U'.

10 Op elk moment van mijn leven
bij dag en bij nacht wil ik uw woorden lezen en dragen in mijn hart. In de stormen van mijn leven, in de regen, in de kou, wil ik schuilen in uw vrede, wil ik rusten in uw trouw.

11 Refrein: Vader, U bent goed, U bent heilig, U bent liefde. Jezus, U bent groot, U bent sterker dan de dood. Vader, deze dag geef ik mijzelf aan U en ik zing met heel mijn hart: 'Ik hou van U'.

12 Prediker 4 vers 12b: “Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken”

13 U maakt ons een U maakt ons één. U bracht ons tesamen, wij eren en aanbidden U. U maakt ons één,

14 Wordt uw wil gedaan, dan bindt het ons saam, iedereen zal deel zijn van uw gezin. iedereen zal deel zijn van uw gezin

15 Prediker 4 vers 12b: “Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken”

16 Ik kniel neer Ik kniel neer en belijd: U bent Heer in dit huis. U bent mijn leven, mijn licht, ik zoek uw aangezicht. Aan uw voeten, dicht bij U kniel ik neer, kniel ik neer.

17 Prediker 4 vers 12b: “Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken”

18 Prijs onze Heer Prijs onze Heer, Hij alleen is de machtige God, vol van majesteit. Kom en buig neer, loof zijn heil'ge naam. Breng dan aan Hem, als een offer een zoete geur. De gebeden van je hart naar zijn troon. Geef Hem dank en eer.

19 De Heer almachtig, zijn liefde duurt voor eeuwig. Zijn trouw en goedheid gaan ons voor. Zijn kracht zal nimmer falen of ontbreken en zijn liefde blijft.

20 Prediker 4 vers 12b: “Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken”

21 Al voor mijn leven is ontstaan
had U een doel voor mijn bestaan, beschreef mijn dagen in de tijd. U bent het die mij heeft gemaakt, wat U bedacht heeft is volmaakt en daarom dank ik U altijd.

22 Iedere dag is bijzonder,
ieder moment is een wonder. Refrein: Dit is de dag die U mij geeft; U maakt mij blij, U maakt mij blij; ik prijs U Heer, in alles.

23 Al voor mijn leven is ontstaan
had U een doel voor mijn bestaan, beschreef mijn dagen in de tijd. U bent het die mij heeft gemaakt, wat U bedacht heeft is volmaakt en daarom dank ik U altijd.

24 Iedere dag is bijzonder,
ieder moment is een wonder. Refrein: Dit is de dag die U mij geeft; U maakt mij blij, U maakt mij blij; ik prijs U Heer, in alles.

25 U maakt mij blij; ik prijs U Heer.

26 Maak groot de Here Maak groot de Here, onze God, de Rots. Zijn werken zijn volmaakt en al zijn wegen recht. Zijn werken zijn volmaakt en al zijn wegen recht. Een God van trouw is Hij en volmaakt in liefde. Goed en rechtvaardig is Hij.


Download ppt "Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda"

Verwante presentaties


Ads door Google