De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje."— Transcript van de presentatie:

1 E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle

2 Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje

3 E-minds  Wat vinden van?  Wat hebben wij geleerd?  Wat was er leuk aan?  Wat was minder leuk?

4 Wat vinden van? We vinden het best interessant. Maar we snappen er niks van en het werd vaak niet duidelijk uitgelegd (dat was best jammer). Maar we hebben wel een aantal dingen geleert en gemaakt. Er waren ook leuke onderwerpen maar het was best moeilijk uitvoeren omdat wij niks van computers weten.

5 Wat hebben wij geleerd? We hebben geleerd om een foto te bewerken. Dat was heel leuk en interessant maar het is nooit echt afgerond. Hiervan hebben geleerd:  Foto bewerken.  Kleur veranderen.  Twee foto's in één maken. We hebben geleerd om een game te maken dat ging niet zo goed. Hiervan hebben we geleerd:  Hoe je moet slaan.  Hoe je iets opeen USB-stick moet zetten.  Om een room te maken voor je game We hebben ook een stop filmpje gemaakt. Dat ging best goed. Hiervan hebben we geleerd:  Om te werken met een webcam.  Netjes te schrijven.  Om het filmpje in elkaar te zetten.

6 Wat was er leuk aan? Het leukste vonden we het stop filmpje maken, dat was ook erg interessant om te maken. Er waren heel veel dingen om te leren en dat is ook best wel goed gelukt. We weten nog niet alles maar dat komt nog wel. Deze evaluatie PowerPoint vinden we ook erg leuk om te maken en we leren er ook veel van.

7 Wat was minder leuk? Wat minder leuk was was het feit dat bijna alles volledig mislukte. Waardoor marie heel chagrijnig werd. Joelle kon zich daardoor niet concentreren waardoor er een grimmige zweer kwam. Maar we hebben bijna alles zelf op gelost.

8 Foto's  wat hebben we gemaakt?  Hoe hebben we dat gemaakt?  Wat ging goed?  Wat ging niet goed?

9 wat hebben we gemaakt? Bij deze opdracht moesten we van twee foto's één foto maken. Zoals een foto van een rups en een foto van een appel en dan de rups in de appel stopen door de foto's te bewerken. Joelle haar plan: Mijn plan was om een heks over het water te laten lopen. Zo ging ik opzoek naar een mooie foto van de zee en een foto van een heks. Bij de foto van de heks moest ik de foto bijsnijden zodat alleen de heks overbleef. Toen moest ik haar verkleinen en op het water plakken, en daarna moest ik haar vervagen in het water zodat het net een foto leek. Marie haar plan: Mijn plan was om en klein meisje die een boek aan het lezen was in een oog te plakken. Dus ging ik op zoek naar een foto klein meisje die aan het lezen was en een foto van een groot duidelijk oog. Ik moest het meisje bijsnijden zo dat allen zij overbleef en ik haar kon verkleinen, en in het oog plakken. Daarna moest ik haar vervagen zodat het net leek of ze een weerspiegeling was in het oog.

10 Hoe hebben we dat gemaakt? Joelle haar foto verslag: 1)ik ging op google(afbeeldingen) zoeken naar de twee foto's die ik nodig had. 2)Daarna moest ik ze stuk voor stuk bewerken met monkey jam. 3)Daarna moest ik 1 van de twee foto's knippen en daarna op de andere foto plakken. 4)En daarna zetten ik de puntjes op de i. Marie haar foto verslag: 1)Ik ging opzoek naar een foto van een meisje en een foto van een oog. 2)Daarna moest ik ze op de zelfde grootte bergen en daarna het meisje verkleinen. 3)Daarna moest ik het meisje bij snijden en in het oog plakken. 4)En daarna zetten ik de puntjes op de i.

11 Wat ging goed? We hadden de foto's af en er gingen best een paar dingen goed.  Foto's zoeken.  Foto bewerken.  Foto's bijsnijden.  Foto's knippen en plakken.  Het eindresultaat.  Het opslaan.  Het op een USB-stick zetten.  Het inleveren.

12 Wat ging niet goed? We gingen de foto's maken maar er gingen dingen niet zo goed!  Foto's van de juiste grote zoeken.  Uitvinden hoe we het moesten maken.  De geheimtaal van de leraar ontrafelen.  Foto's precies bijsnijden.  Foto's op de juiste wazigheid krijgen  Foto's vinden die precies bij mekaar passen  ze op de juiste grootte maken.  De puntjes op de i zetten!

13 Zwem game  wat hebben we gemaakt?  Hoe hebben we dat gemaakt?  Wat ging goed?  Wat ging niet goed?

14 wat hebben we gemaakt? We hebben eigenlijk niks gemaakt want het mislukte steeds. We hebben alles bijna 4 keer overnieuw gemaakt dat was niet leuk. We zagen dat er één manier was om het goed te doen en dat was stoppen. Dus hebben we een half mislukte game.

15 Hoe hebben we dat gemaakt? We warren begonnen met een plan maken, eigenlijk had marie het plan gemaakt omdat zij zo goed kan plannen. Maar haar plan was zo ingewikkeld dat alles fout ging dus hadden we een expert er bij gehaald want wij zijn niet goed met computers. Maar wat bleek nou de expert was net zo slecht als ons dus haalde we de leraar er bij maar die wist er ook niks van dat was wel vreemd maar alleskwam goed toen we waren gestopt.

16 Wat ging goed? We hebben geprobeerd en zwem game te maken maar er ging weinig goed dus heer zijn 4 dingen die wel goed gingen.  Marie had een goed idee bedacht.  Overnieuw beginnen.  Samen werken.  Hulp vragen.

17 Wat ging niet goed? Om eerlijk te zijn ging bijna/alles niet goed. Maar we schrijven de echt domper toch maar even op.  Het starten van het maken van de game.  De vis maken.  De achtergrond maken(6 keer overnieuw gemaakt).  Het opslaan.  De vis laten bewegen.  De ontploffing(nooit goed gekomen).  Het level maken.  Het levens balkje(werd uiteindelijk de vis niet cool).

18 Stop filmpje  wat hebben we gemaakt?  Hoe hebben we dat gemaakt?  Wat ging goed?  Wat ging niet goed?

19 wat hebben we gemaakt? We moesten voor parkschouwburg een stopmotion filmpje maken en dan moest je van een klas (winnaars van de dansdagen) een filmpje maken met de namen van de kinderen en de klas zelf erin. Wij hadden klas 2F1. Wij hadden een filmpje gemaakt die uiteindelijk klaar was en werd vertoont in het park schouwburg.

20 Hoe hebben we dat gemaakt? Nou we hebben een stopmotion filmpje gemaakt, dat ging heel goed. Ons plan(stap voor stap). 1)Juiste kleur blaadje kiezen(eigenlijk kregen we er gewoon één). 2)Juiste stift vinden we kozen voor een zwarte dunne stift. 3)De camera juist instellen. 4)Blaadje vasttepen op de tafel. 5)Joelle ging de foto's maken. 6)En marie schreef de namen op, letter voor letter. 7)Toen we het hele filmpje af hadden plakte we alles andersom de namen weer weg gingen. 8)En toen zetten we de puntjes op de i!

21 Wat ging goed? Alles ging eigenlijk wel goed dit is het beste wat we hebben gemaakt bij E-minds (na deze PowerPoint dan). Dus hier acht dingen die perfect gingen.  Het beginnen.  Het blaadje goed vastplakken.  De camera instellen.  Het schrijven(letter voor letter!!!!).  De goede verhouding met foto's.  De kleur over loop van het blad.  Het samenwerken.  De foto's achterstevoren kopiëren.

22 Wat ging niet goed? Er ging niks niet zo goed het was gewoon perfect!


Download ppt "E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje."

Verwante presentaties


Ads door Google