De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam."— Transcript van de presentatie:

1

2 Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam.

3 Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren. «Nee, zei ze. Veel mensen zijn doof...

4 Enkele ogenblikken later heeft mijn moeder het mij terug gevraagd. Ik had lang nagedacht en dacht het goeie antwoord gevonden te hebben.

5 Ze bekeek me en zei: - je hebt nog niet het juiste antwoord, want er zijn veel mensen die blind zijn... Het zicht is heel belangrijk voor iedereen, dus moeten het de ogen zijn. Het zicht is heel belangrijk voor iedereen, dus moeten het de ogen zijn.

6 Ik heb altijd gedacht dat het een spel tussen ons beide was. Maar de dag dat mijn grootvader stierf, zei ze tijdens mijn verdriet: Vandaag is de dag waarop je een belangrijke les moet leren.

7 - Het belangrijkste deel van ons lichaam zijn de schouders. - Het belangrijkste deel van ons lichaam zijn de schouders. Verwonderd vroeg ik: Omdat ons hoofd er op rust ?

8 Nee, antwoordde ze, het is omdat ze het hoofd kunnen ondersteunen van een vriend of een familielid als ze wenen. Iedereen heeft, op een zeker moment in zijn leven, nood aan een schouder om op te huilen. Nee, antwoordde ze, het is omdat ze het hoofd kunnen ondersteunen van een vriend of een familielid als ze wenen. Iedereen heeft, op een zeker moment in zijn leven, nood aan een schouder om op te huilen.

9 Op dat moment heb ik het belangrijkste deel van ons lichaam ontdekt. Omdat ikzelf op dat moment een schouder nodig had om op te huilen.

10 Ik wens dat jij ook veel liefde en vrienden hebt, en dat jouw schouders er altijd zijn als iemand ze nodig heeft.

11 De mensen kunnen vergeten wat je doet... Maar ze zullen nooit vergeten wat je hen laat voelen. De mensen kunnen vergeten wat je doet... Maar ze zullen nooit vergeten wat je hen laat voelen.

12 Nooit vergeten: Echte vrienden zijn als sterren... We zien ze niet altijd, maar toch weet je dat ze er zijn……

13 Als dit mailtje je ontroerd heeft stuur het dan naar je vrienden om jouw schouder aan te bieden als ze die nodig hebben……. Als dit mailtje je ontroerd heeft stuur het dan naar je vrienden om jouw schouder aan te bieden als ze die nodig hebben…….


Download ppt "Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam."

Verwante presentaties


Ads door Google