De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stercollecties van VO-content. Vooraf Wie gebruikt er al digitaal leermateriaal in zijn lessen? Verwachten jullie dat het gebruik van digitaal leermateriaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stercollecties van VO-content. Vooraf Wie gebruikt er al digitaal leermateriaal in zijn lessen? Verwachten jullie dat het gebruik van digitaal leermateriaal."— Transcript van de presentatie:

1 Stercollecties van VO-content

2 Vooraf Wie gebruikt er al digitaal leermateriaal in zijn lessen? Verwachten jullie dat het gebruik van digitaal leermateriaal in jullie lessen zal toenemen het komend jaar?

3 Stichting VO-content Visie Kwaliteitsverbetering in het voortgezet onderwijs: differentiatie en maatwerk Doel Open digitaal leermateriaal in leerlijnen: 26 Stercollecties en het aantal groeit Aanpak Afspraken met aanbieders van open digitaal leermateriaal over inhoud, techniek, beschikbaarheid, gebruik en kwaliteitszorg.

4 VO-content, (Ster)collecties en Wikiwijs

5 Stercollecties: meerwaarde Interactief Multimediaal

6 Stercollecties: geordend Leerlijn  jaarplan Gemetadateerd  vindbaar in Wikiwijs

7 Stercollecties: flexibel Rearrangeerbaar Combineerbaar Maatwerk

8 Stercollecties: vervangend Werkboek: opdrachten Leerboek: kennisbanken en uitleg

9 Stercollecties: kwaliteit Keurmerk Kwaliteitszorgsysteem

10 Stercollecties: betaalbaar € 7,- per leerling, per jaar Meer deelnemende scholen, meer materiaal

11 Ondersteuning Docententips Module Stercollecties: eind september Trainingen –Verkennen Stercollecties –Gebruiken Stercollecties –Leermiddelenbeleid Helpdesk –helpdesk@vo-content.nlhelpdesk@vo-content.nl

12 Hoe gebruik je Stercollecties? Huiswerk ELO Beamer/smartboard Device per leerling Computerlokaal In combinatie met –Klassensets –Instructielessen …

13 Aan de slag! Opdracht wordt uitgedeeld

14 Meer informatie www.vo-content.nl info@vo-content.nl


Download ppt "Stercollecties van VO-content. Vooraf Wie gebruikt er al digitaal leermateriaal in zijn lessen? Verwachten jullie dat het gebruik van digitaal leermateriaal."

Verwante presentaties


Ads door Google