De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Donald Duck Strip!!. Meiden, Fijn dat jullie er zijn!! Ik heb DE oplossing voor onze lege clubkas! Echt? Ik begon me al zorgen te maken over onze theekransjes!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Donald Duck Strip!!. Meiden, Fijn dat jullie er zijn!! Ik heb DE oplossing voor onze lege clubkas! Echt? Ik begon me al zorgen te maken over onze theekransjes!"— Transcript van de presentatie:

1 Donald Duck Strip!!

2 Meiden, Fijn dat jullie er zijn!! Ik heb DE oplossing voor onze lege clubkas! Echt? Ik begon me al zorgen te maken over onze theekransjes! En de bonbons natuurlijk! Waar moet we die anders van betalen?

3 Jullie weten vast wel wie freule Zwetsklep is? Natuurlijk! Dierijke dame die culturele bijeenkomsten sponsort!

4 Precies! Daarom heb ik haar uitgenodigd! We zullen haar eens laten zien hoe cultureel wij zijn!als we ons best doen,krijgen we vast een grote smak geld van haar Een avondje zonder roddelen? Dat zal niet meevallen! Wat is je idee?

5 Oh, we zetten haar lekkere hapjes voor en praten over kookkunst en buitenlandse eetgewoonten en zo! Als we haar zo’n salade voorzetten kan er niks fout gaan! Ze schijnt dol te zijn op grutjessalade met gekookte eieren!

6 Maar bij wie houden we dat etentje? Bij mij kan het niet! Mijn keuken wordt verbouwd Niet bij mij, hoor! Het is Gerrits klaverjasavon d met de jongens

7 Koosje ? Mijn hele keuken zit nog onder het frituurvet sinds mijn man de frituurpan heeft omgestoten!

8 Dan zal ik wel gastvrouw zijn! ik ga meteen naar huis de keuken in!


Download ppt "Donald Duck Strip!!. Meiden, Fijn dat jullie er zijn!! Ik heb DE oplossing voor onze lege clubkas! Echt? Ik begon me al zorgen te maken over onze theekransjes!"

Verwante presentaties


Ads door Google