De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Benzine oorlog Weg met die hoge benzineprijzen !!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Benzine oorlog Weg met die hoge benzineprijzen !!"— Transcript van de presentatie:

1

2 Benzine oorlog Weg met die hoge benzineprijzen !!

3 Opzij!!!! Koewasakie gekocht!!! Om de kosten te drukken heb ik een

4 Het laatste biertje Een kleine man zit verdrietig aan de bar……. voor hem staat een glas bier……. Plotseling komt er een grote kerel binnen, slaat het mannetje op zijn schouder en drinkt zijn bier op.

5 Het kleine mannetje begint te huilen De kerel: „Doe niet zo kinderachtig, een beetje huilen om een glaasje bier!“ Het mannetje: „Luister: vanmorgen heeft mijn vrouw me verlaten, de bankrekening leeg gehaald en het hele huisraad meegenomen!“

6 Daarna heeft mijn baasme ontslagen! Ik wilde niet langer meer leven ben op de rails gaan liggen…….. omleiding! Toen ik me op wilde hangen brak het touw!

7 En toen ik me daarna neer wilde schieten klemde de revolver! Nu koop ik van mijn laatste geld een glas bier,gooi er gif in en nu zuip jij het op…! Ik heb ook altijd alles tegen

8 Spiegeltje spiegeltje Er een man staat in de badkamer voor de spiegelen zegt: "Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de grootste van het land"...... Roept zijn vrouw vanuit de slaapkamer: ikke

9 Vraagje van de meester Onderwijzer : Peter, zeg me eens,wie van jullie is gisteren in mijn appelboom geklommen,om appels te stelen? Peter: Ik hoor u niet goed,meester,hier op de achterste bank.

10 Onderwijzer : Dat zullen we wel eens zien. Kom eens hier, neem plaats op mijn stoel. Ik zal aan jouw lessenaar gaan zitten en dan mag jij me een vraag stellen. Ze wisselen van plaats en Peter doet wat hem opgedragen is.

11 Onderwijzer : Peter : Meester, wie heeft er gisterennacht bij mijn mama geslapen? Je hebt volkomen gelijk, Peter, hier achteraan kun je echt niks verstaan.


Download ppt "Benzine oorlog Weg met die hoge benzineprijzen !!"

Verwante presentaties


Ads door Google