De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië"— Transcript van de presentatie:

1 Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië

2 In actie voor de allerarmsten
Wereldwijd leven miljoenen mensen in diepe armoede. Dorcas legt zich hier niet bij neer en werkt samen met lokale partnerorganisaties aan de ontwikkeling van mensen en hun gemeenschappen. Dorcas is een christelijke organisatie en laat zich inspireren door Mattheüs 25:31-46 uit de Bijbel: zorgen voor de armen en verdrukten. Met de hulp van tienduizenden actieve vrijwilligers en donateurs ondersteunen we structu- reel 177 projecten in 17 landen. Ook bij noodsituaties komen we in actie.

3 Mattheüs 25: 35 en 36 ‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten,
ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.’

4 Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië
Armoede is in Albanië een omvangrijk probleem. De overheid treft nauwelijks voorzieningen om de situatie te verbeteren. Dorcas levert een bijdrage aan verbetering van de levensomstandigheden.

5 Dorcas komt in actie De kennis over landbouw en veeteelt wordt op een hoger plan gebracht. Ook worden er trainingen gegeven en bijeenkomsten gehouden voor mannen, vrouwen en meisjes om hun gevoel van eigenwaarde te verbeteren.

6 Helpt u mee? Dorcas wil de levens-omstandigheden van de mensen verbeteren en hun hoop op een betere toekomst geven. Helpt u mee?

7 Kom ook in actie voor de allerarmsten! Kijk op: www.dorcas.nl


Download ppt "Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië"

Verwante presentaties


Ads door Google