De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Blaadjes om mee te schrijven liggen bij de ingang Jongens en meiden, Het is weer tijd voor spoorzoekers. Dus let maar weer goed op en schrijf mee.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Blaadjes om mee te schrijven liggen bij de ingang Jongens en meiden, Het is weer tijd voor spoorzoekers. Dus let maar weer goed op en schrijf mee."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Blaadjes om mee te schrijven liggen bij de ingang Jongens en meiden, Het is weer tijd voor spoorzoekers. Dus let maar weer goed op en schrijf mee met de preek. Dan praten we hier volgende week verder over door met elkaar. Een goede en gezegende dienst gewenst Mededeling:

2 Alles wordt nieuw Openbaringen 21: 1-8 Thema

3 De Bijbel ‘Zie’ = opletten geblazen God spreekt zelf! Samenvattingen Johannes 3:16 Betrouwbaar en waar Geeft nieuwe dingen Maakt alle dingen nieuw Zit op de troon Start vernieuwing door Jezus Vernieuwt nu al Begint bij de mens Wenst onze ruimte en tijd Hij, heel dichtbij! Gaat mee en houdt vast Nieuw of meer van hetzelfde? Begerig naar nieuws Twijfel aan Gods plan Kunnen niet vernieuwen Schuld belijden Vragen om Zijn kracht Groeit vrucht van de Geest Verlanglijst? Over God Over ons

4 Alles wordt nieuw Openbaringen 21: 1-8 Thema


Download ppt "Welkom Blaadjes om mee te schrijven liggen bij de ingang Jongens en meiden, Het is weer tijd voor spoorzoekers. Dus let maar weer goed op en schrijf mee."

Verwante presentaties


Ads door Google