De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sollicitatiegesprek Een brunette, een roodharige en blondine komen op sollicitatiegesprek:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sollicitatiegesprek Een brunette, een roodharige en blondine komen op sollicitatiegesprek:"— Transcript van de presentatie:

1

2 Sollicitatiegesprek Een brunette, een roodharige en blondine komen op sollicitatiegesprek:

3 De brunette wordt als eerste opgeroepen. Na verschillende gewone vragen, vraagt de personeelschef: „HoeveeI T‘s komen er in INDIANA JONES voor?“ Ze denkt enige seconden na en antwoordt dan: „Geeneen!" „Heel goed, dank je wel. We zullen kontakt met je opnemen".

4 De roodharige wordt als tweede opgeroepen. Na verschillende gewone vragen, vraagt de personeelschef: „HoeveeI T‘s komen er in INDIANA JONES voor?“ Ze denkt enige seconden na en antwoordt dan: „Geeneen!" „Heel goed, dank je wel. We zullen kontakt met je opnemen".

5 Tenslotte is de blondine aan de beurt. Ook haar worden eerst verschillende gewone vragen gesteld. Dan vraagt de personeelschef: „HoeveeI T‘s komen er in INDIANA JONES voor?“ Ze denkt einige seconden na, en antwoordt heel langzaam: 2-4-6-8-10-12, pakt er een rekenmachine bij, en komt met trotste stem tot het antwoord: „Het zijn er 32!" "Ah ja! Nee maar! Kunt u mij uitleggen hoe u aan dat getal bent gekomen?"

6 Klik hier voor de oplossing


Download ppt "Sollicitatiegesprek Een brunette, een roodharige en blondine komen op sollicitatiegesprek:"

Verwante presentaties


Ads door Google