De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tennis, de rustige, respectvolle sport. Is het je wel eens opgevallen, dat het tijdens tennis zo stil wordt, dat je de gedachten van de toeschouwers kunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tennis, de rustige, respectvolle sport. Is het je wel eens opgevallen, dat het tijdens tennis zo stil wordt, dat je de gedachten van de toeschouwers kunt."— Transcript van de presentatie:

1

2 Tennis, de rustige, respectvolle sport. Is het je wel eens opgevallen, dat het tijdens tennis zo stil wordt, dat je de gedachten van de toeschouwers kunt lezen? Klik voor de volgende...

3 Vroeger zag ik er ook zo uit. Ik vraag me af of die vrouw wel weet met wat voor stijve ik hier nu zit. Nee dat ziet toch niemand. Ik hou van tennis! HOER! Als ik nog niet op vrouwen zou vallen, is dit een goede reden om lesbisch te worden. Dat herinnert mij eraan, dat ik mijn ondergoed ook vergeten ben! Ik zie het wel! Jij bent erbij looser.

4 Ik heb het vreemde gevoel dat iedereen naar me zit te staren!


Download ppt "Tennis, de rustige, respectvolle sport. Is het je wel eens opgevallen, dat het tijdens tennis zo stil wordt, dat je de gedachten van de toeschouwers kunt."

Verwante presentaties


Ads door Google