De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Powerpoint Jos 1 2 VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! Dit zijn bevindingen van doktoren: Dit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Powerpoint Jos 1 2 VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! Dit zijn bevindingen van doktoren: Dit."— Transcript van de presentatie:

1

2 joriver@telenet.be Powerpoint Jos 1

3 2 VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! Dit zijn bevindingen van doktoren: Dit zijn bevindingen van doktoren: Als je de man vind binnen 3 seconden, dan is je rechter hersenhelft beter ontwikkeld dan het gros van de mensen. Als je de man vind binnen 3 seconden, dan is je rechter hersenhelft beter ontwikkeld dan het gros van de mensen.

4 joriver@telenet.be Powerpoint Jos 3 Als je de man vind tussen 3 seconden en 1 minuut is je rechter hersenhelft normaal ontwikkeld Als je de man vind tussen 3 seconden en 1 minuut is je rechter hersenhelft normaal ontwikkeld

5 joriver@telenet.be Powerpoint Jos 4 Als je de man vind binnen 1 en 3 minuten, dan reageert je rechter hersenhelf langzaam en moet je meer proteïne eten Als je de man vind binnen 1 en 3 minuten, dan reageert je rechter hersenhelf langzaam en moet je meer proteïne eten

6 joriver@telenet.be Powerpoint Jos 5 Als je de man na 3 minuten nog niet hebt gevonden is je rechter hersenhelft een absoluut wrak, Buiten gewoon langzaam en de enige aanrader is dan nog, om meer van dit soort dingen te bekijken om je hersenen een beetje te trainen Als je de man na 3 minuten nog niet hebt gevonden is je rechter hersenhelft een absoluut wrak, Buiten gewoon langzaam en de enige aanrader is dan nog, om meer van dit soort dingen te bekijken om je hersenen een beetje te trainen Kijk maar !!!!!!! Kijk maar !!!!!!! Dit is geen grap, die man is er echt !! Dit is geen grap, die man is er echt !!

7 joriver@telenet.be Powerpoint Jos 6 PS: als je hem niet kan vinden,klik dan met de muis en op de volgende dia staat de oplossing. PS: als je hem niet kan vinden,klik dan met de muis en op de volgende dia staat de oplossing. Maar doe je best en zoek eerst !!! Maar doe je best en zoek eerst !!!

8 joriver@telenet.be Powerpoint Jos 7 Met de Groeten Van Jos Belgium Met de Groeten Van Jos Belgium Februari 2005 http://users.telenet.be/powerpointjos


Download ppt "Powerpoint Jos 1 2 VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! VIND DE MAN TUSSEN DE KOFFIEBONEN!! Dit zijn bevindingen van doktoren: Dit."

Verwante presentaties


Ads door Google