De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie wordt euromiljonair ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie wordt euromiljonair ?"— Transcript van de presentatie:

1 Wie wordt euromiljonair ?
Download von Funny-Powerpoints.de Wie wordt euromiljonair ? Met deze week als gast : een blondine ! Zij mag gaan strijden voor de 1 Miljoen Euro! Telkens klikken om verder te gaan

2 Stilte van het publiek graag...
Concentreer je, hier komen je eerste vragen.

3 Hoelang duurde de honderdjarige oorlog ?
Vraag 1 : voor 25 € Hoelang duurde de honderdjarige oorlog ? 116 jaar 99 jaar 100 jaar 150 jaar De blondine gebruikt haar joker en hoeft de vraag niet te beantwoorden.

4 In welk land bevindt zich de "Panamahut" ?
Vraag 2 : voor 50 € In welk land bevindt zich de "Panamahut" ? Brazilië Chili Panama Ecuador Ze vraagt het publiek om hulp.

5 In welke maand vieren de Russen de feestdag van de Oktoberrevolutie ?
Vraag 3 : voor 125 € In welke maand vieren de Russen de feestdag van de Oktoberrevolutie ? Januari September Oktober November De kandidate maakt gebruik van het recht om één maal iemand op te bellen voor overleg en zij belt haar vriendin op (ook een blondje)...

6 Welk is de juiste naam van koning George IV ?
Vraag 4 : voor 250 € Welk is de juiste naam van koning George IV ? Albert George Manuel Jonas De blondine maakt gebruik van haar recht om éénmaal een fout antwoord te mogen geven.

7 Aan welk dier danken de Canarische eilanden hun naam ?
Vraag 5 : voor 500 € Aan welk dier danken de Canarische eilanden hun naam ? Kanarievogel Kangoeroe Paard Zeehond De kandidate geeft een fout antwoord en verliest het spel.

8 Ben je zeker van al je antwoorden...?!
Voor het geval je om haar gelachen hebt, hierna de juiste antwoorden :

9 1. De honderdjarige oorlog duurde 116 jaar (van 1337 tot 1453).
2. De “Panamahut” bevindt zich in Ecuador. 3. De Feestdag van de Oktoberrevolutie wordt op 7 November gevierd. 4. De echte naam van Koning George IV was Albert. De koning wijzigde zijn naam in 1936. 5. De Canarische eilanden danken hun naam aan zeehonden. Vertaald uit het latijn betekent de naam van deze eilande “eilanden der zeehonden” !

10 En ... ? Was jij veel slimmer dan de blondine ???
W & D


Download ppt "Wie wordt euromiljonair ?"

Verwante presentaties


Ads door Google